En leppe til besvær

Idag står Therese Johaug rakrygget i retten og saken dekkes som om det skulle vært terrorhandlinger involvert. Det sendes direkte i alle kanaler og interessen rundt henne koker. Skistjernen vår legges under lupen og dette vekker interesse både nasjonalt og internasjonalt. Svenskene er sikkert godt representert og lager sensasjonsoverskrifter som det igjen blir saker av. Hvor mye spalteplass skal en leppe få? Hvor viktig er dette, sånn egentlig?

Jeg kjenner jeg er lei av saken før den har fått to streker under svaret. Jeg forstår selvfølgelig alt det rettslige rundt "problemet" men hva i alle dager skulle dama gjøre? Legen sier ta salven og når den foreligger, skal hun da google selv for å finne svar om den er lovlig? Har du sett leppen hennes?

Bilde lånt fra NRK http://www.nrk.no/sport/ny-skandale-i-norsk-langrenn-1.13176981

Bilde lånt fra NRK http://www.nrk.no/sport/ny-skandale-i-norsk-langrenn-1.13176981

Jeg hadde smurt på alt for å slippe å ha det sånn og har selv opplevd mye problemer med huden. Jeg er ikke toppidrettsutøver, men hun er ikke mer enn et menneske. Har hun andre stoffer i kroppen som eventuelt kan fremme hennes presentasjoner? Vil denne salven gjøre at hun går fortere på ski ved å smøre litt på leppen? Kanskje de var så "smarte" at de tenkte at nå har Therese dette stoffet i kroppen så nå kjører vi på med litt ekstra godsaker?

Jeg tviler og kjenner jeg blir helt matt på hennes vegne. Det blir så mye og så omfattende at jeg svetter oppover bare ved tanken. Jeg vil bare sende Therese litt styrke i dag og vit at det garantert er mange som tenker som meg: Du kommer tilbake og knuser alle, nok en gang. IKKE gi deg og hold hodet hevet.

Jeg leser det er snakk om 13 nanogram per milliliter av stoffet hun hadde i kroppen, altså ikke mye, og at hun bør utestenges i 14 måneder.

Til Therese: Nå har du litt over et år på å trene deg steingod igjen Therese, om dette skulle bli dommen. Jeg kommer ihvertfall til å sitte benket når du igjen briljerer i sporet, for jeg er 100% sikker på at du kommer mye sterkere tilbake. Lykke til de neste dagene, vi er mange som tenker og heier på deg! På med gulljakken og vis deg som den du er. En av landets sterkeste idrettsutøvere gjennom tidene og jeg har utrolig med respekt for deg!