Feriested på Gol

Skrevet i samarbeid med Gol Skipark

Det er velkjent, for de som leser bloggen min fast, at jeg er over snittet glad i den norske fjellheimen. Tidligere hadde vi hytte på Beitostølen og muligheten til tid på fjellet er noe jeg virkelig savner. Fjellturer, skiturer, peis, kortspill, ro og hygge.

Derfor var det veldig gledelig for meg at en kompis av meg, Rune Klemetsdal, begynte å jobbe som daglig leder i Gol Skipark og Skagahøgdi. Fjell i sikte! Se gjerne nettsiden deres HER.

Skagahøgdi ligger på toppen av Gol, kun to timer fra Sandvika utenfor Oslo, og ikke minst kun 4 timer fra Bergen. Midt i Norge med andre ord.

Her er det 20 alpinbakker og 300 km med supre langrennsløyper. Kjenner jeg gleder meg sinnsykt til å dra  for å se området for kompis Rune har lovet meg privat omvisning og god pris på tomt eller leilighet. Dette har jeg veldig lyst å prøve å få til fordi jeg savner å reise til fjells. Ha mitt eget sted, rett og slett.

Her skal det bygges:

Her skal det bygges, både hytter og leiligheter, på toppen av Skagahøgdi.

Her skal det bygges, både hytter og leiligheter, på toppen av Skagahøgdi.

Jeg har tidligere vært mye på Gol og området rundt, både vinter- og sommer-halvår, og synes det er så fint der. Tomtene ligger solrikt til på 850-950 moh og har fantastisk utsikt over fjellheimen. Bare det å våkne til norsk fjell-luft, finnes det noe bedre? Trukke det.

  • Ski in & out for både alpint og langrenn.

  • 180 hyttetomter på mellom ca. 1-2 mål selges fra kr. 890 000,- inkludert vei, vann, kloakk, strøm og fiber frem til tomtegrensen.

  • Leiligheter fra 40 til 90 m2 legges ut for salg i løpet av 2017. (jeg drømmer om et lite krypinn på rundt 40 m2, perfekt for ungene og meg).

Innen få uker skal jeg oppover for å se på området og sjekke mulighetene for å "bo" der. Tenk så deilig å ha sitt eget lille krypin i fjellheimen igjen!! Med peis, lett tilgang til langrennsløyper av beste klasse, frisk fjelluft og fjelltopper i sikte. Kjenner det kribler i beina bare ved tanken. Sist jeg var på Gol var det ikke snø i sikte men like fint, les bare HER.

Langrenn på Gol

Langrenn på Gol

Det aller viktigste for meg er langrenn men klart ungdommene mine trenger slalåm. De liker begge deler mens jeg velger helst langrenn. Jeg går aldri fort men elsker å gå langt. Ta med niste, termos, appelsiner og bruke hele dagen på fjellet. Avslutte foran peisen med kortspill og god mat. SAVN!

IKKE verst, setter glatt utfor her! På langrenn hehe

IKKE verst, setter glatt utfor her! På langrenn hehe

Alle som leser bloggen min kan ta kontakt med Anniken Skagefoss i Skagahøgdi. Da får du eget tilbud og privat visning. Du når henne på mailen

anniken@skagahogdi.no

eller mobil 405 47 704. Bare hils fra meg om du ønsker å dra opp for å se på området.

Både tomtene og leilighetene går som varmt hvetebrød så ikke glem det om du ønsker å se området. Jeg skal opp innen to uker!

Tok dette bildet når jeg var på Gol sist. ELSKER!

Tok dette bildet når jeg var på Gol sist. ELSKER!