Hva et godt møte kan gjøre!!

DET ER SÅ KJEKT MED KJEKKE MØTER!

Jeg har farlig mye energi nå...ville bare dele det med deg og håper du har minst en like bra dag! Min er FANTASTISK! Intet mindre. Det har vært vanskelige tider, det har vært kjekke tider, det har vært krevende tider og det har vært tider hvor alt bare skjer. Nå er en sånn tid. Alt løsner og jeg er hoppende glad. Ting jeg har drømt om skjer en ting av gangen og fremtiden ser så lys ut. Det er så kjekt og jeg er oppriktig glad!

trinegrung snap

trinegrung snap

Nå om dagen jobber jeg med å utvikle muligheter for gründere i Drammen og et møte i dag viser at jeg tenker helt riktig. Tenk så kjekt når jeg skal blogge om dette veien videre! Det å  å utvikle andre mennesker og synliggjøre nye muligheter....det blir det enda mer av veien videre og det er virkelig det som gir meg aller mest. ALDRI slutt å tro på at ting løsner, for det gjøre ALLTID det til slutt. Jeg er et levende bevis på akkurat det.

Helsen min raser fremover og se på nesen da! Eksemen er borte selvom medisinen jeg gikk på var et helvete. Den inkluderte alt av bivirkninger en kunne "drømme" om, men nå er det herfra og fremover. Det hjelper ingen å se på hva som var...det er fremtiden som gjelder. Les mer om det her. 

Idag har jeg hatt møte med en adm dir som vil hjelpe meg å bygge et gründermiljø i Drammen. Jeg har ferdigstilt Roedemagasinet for Grete Roede AS som er bygget på min ide, hvor jeg mente de måtte la alle kurslederne sine få en stemme digitalt. Prosjektet er ikke ferdig men det er lansert. Se det gjerne HER.

Hva gjorde jeg?

  • Utviklet konseptet

  • Utviklet den digitale strategien

  • Intern opplæring

  • Intranett med opplæring for brukere

Det har vært en utrolig spennende fase med en utrolig gjeng på hovedkontoret. Jeg gleder meg virkelig til forsettelsen av det det prosjektet som kun har Fase 1 av 6 bak seg. Nå begynner den virkelig jobben.

Nå er det helgen og jeg skal grisekose meg med ungene. Solen stråler i Drammen og jammen gjør den ikke det inn på kontoret mitt her på Kontorhuset. TJOHO!

PS glemte å si at jeg bygger drømmen min ved siden av dette men det må jeg komme tilbake til. Ingen enda på positiv oppdatering herfra!