En digital rådgivers nettside

Er det ikke typisk, en er sin egen verste fiende og nedprioriterer sin egen nettside når en forteller andre hvor viktig dette er? Jeg er håpløs men unnskyldningen er at det har vært et svært krevende halvår med mye jobb. Nå snakker kroppen samme språk som hodet og alt er så bra. Jeg storkoser meg på kontoret og har masse jobb som fyller dagene. KJEKK jobb.

Digital rådgiver for mange bedrifter samt jeg bygger noe som skal vokse seg stort ved siden av. Skal komme tilbake til dette, og heldigvis har jeg partnere med meg som gjøre tingene med meg. Puh.

MEN hva synes du om nettsiden min??? Jeg har endret alt og satt i hele går samt fra 0600 i morges. Jeg liker å gjøre tingene selv og nå synes jeg det ser bra ut. Alle undersiden hvis du klikker på produkter over her er nye.

KOM MED TILBAKEMELDING!

Jeg trenger å finne skrivefeilene for det er en av mine svake sider. Jeg skriver ikke så bra, jeg er den kreative på nett. Ser løsningene, hvordan bedrifter må kommunisere og drive dialogen, og ikke minst utvikler jeg konsepter.

Skjermbilde 2015-11-19 10.25.46

Skjermbilde 2015-11-19 10.25.46

Her er noen av jobbene jeg har gjort oppigjennom. Jeg har ikke vært flink nok til å synliggjøre disse dessverre. Les mer om det HER. Alt er prosesser og jeg får hele tiden innspill fra andre på ting jeg burde gjøre....men etter MANGE runder med meg selv er jeg tilbake der jeg startet. Utvikle for bedrifter og det er rart med det...når en først bestemmer seg så skjer tingene av seg selv nesten. Har flere store kunder på vei inn og det er så morro.

Skjermbilde 2015-11-19 10.25.26

Skjermbilde 2015-11-19 10.25.26

I hele går snikret jeg på siden. Ryddet og laget alle disse nye boksene med innhold. Hva jeg gjør og hvordan jeg jobber. Elsker å bygge tingene selv i det systemet vi bruker bak teppet av det du leser. Vi bruker wordpress som grunnmur inkludert avada som er temaet. ELSKER DET! Sånn virkelig. Så enkelt og samtidig nyttig. Det er Gry Finsrud jeg jobber sammen med i AS'et hvor vi retter oss mot bedrifter. Hun grundet en gang Kvinneguiden og nå jobber vi to sammen. Herlig dame!

Skjermbilde 2015-11-19 10.26.46

Skjermbilde 2015-11-19 10.26.46

Nå er jeg spent, hva synes du? DIGGER om du kan jeg gi meg konstruktive tilbakemeldinger for alle er vel litt sånn at de ser seg blind på egne ting? Klem Trine

trine grung slider front

trine grung slider front