GRUSOMME avisoverskrifter

Idag skal jeg kjøpe VG og jeg kan virkelig ikke huske sist jeg gjorde det. Kjøpte en papiravis. Det er ikke på grunn av denne saken i seg selv, for den er helt jævlig, men fordi jeg kjenner jeg blir glad for bransjen sin del  når de avdekker viktige samfunnsrelaterte saker. SLIK må avisene tenke.

KAN DE IKKE DRITE I DET SOM IKKE ER VIKTIG???

Hver eneste dag klikker jeg inn på ulike nettaviser. Jeg kjøper av prinsipp ikke papiraviser lenger og jeg vet det blir litt som å kaste stein i glasshus. Først hylle god journalistikk og så ikke betale for den når vi ser viktigheten av den.

MEN.

Det er så mye annet tull i avisen som IKKE jeg trenger. De fleste saker er bare tull og oppspinn. Oppringte eksperter som skal mene noe som overhode ikke har betydning for deg og meg. Tullete kjendissaker som er med på å ødelegge verdensbilde på mange måter. Dustete sofaintervjuer som handler om bare fjas og som er revnende likegyldig for deg og meg.

Jeg ble stolt på vegne av VG som har avdekket denne viktige saken og endelig kjente jeg en viss glød for bransjen. Rart å si jeg ble stolt siden jeg ikke jobber der, men fordi jeg brenner sånn for dette. Det er så viktig at de viktige sakene avdekkes og ikke disse idiotiske klikksakene hver eneste dag.

Hadde dette vært fokus i enhver redaksjon, å komme tilbake til kjernen av det som opprinnelig gjorde at de begynte som journslister.....da kan jo bransjen reddes. Folk vil ha dette. IKKE alt det andre fjaset dere leverer hver eneste dag. Hvorfor er det ingen som tørr å satse mer KUN på seriøse saker?

LES HELE SAKEN I DAGENS NETTUTGAVE  AV VG: HELT GRATIS. 

Jeg har  i over 2 år jobbet med en omfattende nyhetssak på vegne av en god venn av meg, men vi blir hele tiden møtt av "det er ikke midler til å jobbe videre med saken, den er for omfattende". Det er så trist for det er da sakene er viktige å jobbe med, selvom de er omfattende. Jeg håper at vi slipper alle klikksakene fremover og at det satses mer på samfunnsviktige saker.

Hilsen ei som da gledelig hadde blitt + abonnent, men enn så lenge gidder jeg ikke å betale.

Bilde 02.06.15, 06.49.55

Bilde 02.06.15, 06.49.55