De viktige relasjonene

Relasjonen med deg selv er den viktigste du har gjennom livet. Er du din egen beste venn? Hvis ikke, hva gjør du for å bli det? Jeg har tidvis i mange år slått meg selv i hodet med noe hardt  og ikke vært min egen beste venn. Jeg  har heller ikke sett viktigheten av det før de senere årene og var ei som bare fløt med og godtok, satte meg selv i annen rekke. IKKE bra.

Mange ler av all denne selvutviklingen som enkelte driver med, og det skjønner jeg ikke helt. Vi har alle en bakgrunn, vi har alle en fortid som på ulike måter preger hver og en av oss. Noen velger å skli videre, ikke reflektere over tingenes tilstand og bare godta, mens andre ønsker å strekke seg litt lenger. De ønsker noe mer og ønsker å bli bedre kjent med seg selv. Jeg er sistnevnte og jammen er det tidvis utfordrende!

12277220_1071417969558493_317119871_n

12277220_1071417969558493_317119871_n

Vi har den siste tiden jobbet med konseptutvikling, nettside, multimembersite og digital forretningsutvikling for Relasjonssenteret. Det er en spennende prosess med spennende mennesker og senteret har et slogan jeg bare digger:

Alle mennesker gjør til enhver tid så godt de kan, utifra sine forutsetninger.

Å jobbe med denne gjengen og måten de ser mennesker på, har gjort noe med meg, og derfor har jeg bestemt meg for å begynne på skolen deres i januar. Ved siden av alle jobben jeg gjør om dagen. MEN jeg skal klare det siden det kun er tre dager i måneden i tre år.

relasjonssenteret trine grung

relasjonssenteret trine grung

Vi holder på med nettsiden deres og jeg skal vise den når den er helt ferdig. Men å se seg selv er viktig og jeg gleder meg til denne reisen. Jeg skal ikke jobbe som relasjonsterapeut men jeg tenker som leder i egen bedrift blir jeg en bedre leder for ansatte samt jeg får jobbet enda mer med meg selv. Spennende.

Det gledes i Drammen og endelig er kroppen i gang med trening igjen. Elsker det. Jeg var på en fest for litt siden og skulle svinge meg litt på gulvet...det gikk ikke så bra kan du si, kjente at formen var på minussiden for å si det sånn! Helsiken, en begynner å bli voksen! Stiv som en stokk i ryggen og jeg som var så myk. Yoga til helgen vil nok gjøre susen, gleder meg!