Facebook med på reisen

Et spørsmål som går igjen på hvert eneste foredrag og hver eneste workshop jeg holder om sosiale medier er: Logger du deg noen gang av nettet og tar helt fri Trine? Ferie, hva er det for gründere? Men jo, jeg gjør selvfølig det. Mange kaller vår sosiale sfære for et problem og mener den gjør oss antisosiale. Jeg snakker forsatt om sosiale medier.

Mange videoer lages om at dette universet gjør oss veldig usosiale. Vi sitter med trynet i mobilen hele tiden og dette gjør at vi visstnok blir enda mer alene, enda mindre sosial og glemmer fokuset på den gode samtalen. Videoer som den under deles over en lav sko, på sosiale medier.....av folk som bruker sosiale medier og dermed mener at alle andre skal logge av men ikke de?

Jeg skjønner greien, virkelig, men velger som alltid å se på alle de positive tingene som sosiale medier har medført for min egen del.

 • Jeg har verdens beste kunder via mine nettkurs som jeg chatter med daglig i våre grupper hvor jeg har min kundeservice ( Bloggkursetog Facebookkurset)

 • Jeg har truffet utallige kule, interessante og kunnskapsrike mennesker via f eks Twitter. Flere damer har årlige Twitter-treff og nettverket vokser stadig.

 • Via Facebook har jeg utviklet meg via kunnskapsrike folk som deler mye interessant informasjon.

 • Jeg har lært via nettet hvordan jeg selv kan dele min kunnskap med andre via nettet

 • Jeg har lært meg hvordan jeg kan LEVE av sosiale medier via sosiale medier

 • Daglig har jeg samtaler med menneskervia Facebook som betyr mye for meg hvor geografi gjør det vanskelig å treffes

 • Via SnapChat og Instagram holder jeg kontakt med vertsfamilien jeg bodde hos i USA i 87/88

 • Jeg kom meg til Oprah gang 2 grunnet nettverket på Facebook

 • På grunnlag av min synlighet via bloggen og Facebook fikk jeg jobb i Kuddle

 • Jeg har de mest positive og delevillige Facebook venner/følgere på Facebooksiden min

 • Jeg får inspirere hver dag fra ting som skjer i min hverdag som kanskje kan gi noen andre noe akkurat den dagen

Kanskje sitter vi med trynet i mobilen for mye i løpet av dagen. Kanskje kaster vi bort mye penger på internett-trafikk som gir mer penger i kassen til Netcom og Telenor ( One Call flirer vi litt av hjemme for de mener vi skal logge av mobilen og logge på livet for å selge mer....luft?). Kanskje mange blir ensommere av å bruke tid på nettet, men kanskje vi heller skal se på alle fordelene? Jeg ser bare etter de og ser mer av de enn noe annet.

Den siste uken har jeg inspirert litt fra min uke i varmen. En uke i solen gjorde godt for energien og jeg kommer til å forsette min reise på nettet. Facebook skal brukes, Facebook skal poleres og Facebook skal jeg kose meg med. Dele ting fra livets reise og kunnskap for de som måtte trenge det. Facebook er mitt favorittsted og skeptikerne må gjerne være skeptiske for min del. Siden 2007 har jeg kost meg med dette sosiale nettverket, gjør ikke du? Del gjerne på Facebook.....for det er stedet. Er du ikke enig? Jeg blir ikke lei.

Blogg gran canaria trine grung

Blogg gran canaria trine grung