Slike damer liker vi

Denne uken var over snittet hektisk, men jammen kjente jeg at av og til liker jeg hektisk . Eneste minuset med hektisk er ofte at det ikke blir tid til trening. Eller definer tid, for det er klart  jeg kunne slengt på meg treningstøyet klokken åtte på kvelden og tatt meg en joggetur.....men på det tidspunktet smaker sofaen litt for godt. Jeg tror jeg en gang for alle må konkludere med at jeg er en morgentrimmer......jeg står heller opp en halv time før enn å bruke ettermiddagen.

Uansett.

Jeg holdt to workshops denne uken hvor sosiale medier stod på plakaten. Først for et tyvetall ledere i Codan Forsikring og deretter samme kveld for deler av næringslivet på Kongsvinger. Jeg hopper faktisk opp og ned av glede når jeg blir forespurt om å holde foredraget Kvinne som våger. Det er så mange kvinner som ikke "tørr" å utnytte sitt potensiale og drite i hva naboen måtte tenke.

Dette foredraget handler både om det, hvordan stå sterkere i seg selv, gi litt mer faen, og personlig branding. Alt på en gang. Jeg fletter det sammen og bruker meg selv som eksempel. Ikke skrytete selvfølgelig, alltid ekte og med masse energi, men jeg innser at jeg hopper ofte før jeg tenker. Men jeg hopper. De fleste mennesker blir stående på kanten og angrer resten av livet på at de ikke turte.

trine grung foredrag codan forsikring

trine grung foredrag codan forsikring

Herlig og nysgjerrig gjeng som hadde hatt en dag om temaet Work-Balance hvor jeg kom og avsluttet med foredrag Kvinne som våger. De fikk masse kunnskap om personlig branding. Hvordan de kan benytte internett og sosiale medier til akkurat dette, og ikke minst fikk de energi og muligens lysten til å bare hoppe i det.

Stormberg selv sier det så godt: En lærer best å svømme om en er  i vannet. Helt rikrig og derfor er det ofte bare å gjøre det. Sette igang og ikke tenke så mye på hva alle andre måtte tenke. Er dette kun en kvinnegreie eller gjør menn det samme?

Etter endte timer hos Codan suste jeg til Kongsvinger. Igjen en herlig gjeng med masse nysgjerrige damer som ønsket å øke kunnskapen om Facebook. Hvordan bruke det kommersielt for faktisk å bygge følgere. Skape dedikerte følgere eller Facebookvenner som jeg liker å kalle de.

trine grung foredrag Kongsvinger

trine grung foredrag Kongsvinger

En proffesjonell Facebookside får følgere, men jeg har blitt kjent med MANGE av de som følger min side og derav så sier jeg Facebookvenner jeg. Alt handler om hvordan en kommuniserer. Skaper dialog. Jeg tror dette er det mest utfordrende for bedrifter å skjønne da markedsføring har vært gjort på et bestemt vis i så mange år, da kun monolog, og nå endres hele tankegangen bak.

Dialog er i fokus og hvordan en skal snakke med folk. Vi snakker jo med folk stort sett hver dag.....det samme fungerer på nettet som bedrift. Fokus på å lære bort, inspirere og engasjere, da begynner vi å snakke. Det er mennesker i bedrifter og på Facebook er vi mennesker. Snakk med oss, lær oss opp og engasjer oss.

Jeg våknet til FLOTTE tilbakemeldinger og blir like glad hver gang. Hver eneste en som kommenterer enten Facebookkurseteller Bloggkursetmitt, foredrag eller workshop, jeg blir alltid like rørt og glad. Det er viktig med ris og ros for alle og enhver, få tilbakemeldinger på at jobben en gjør, og dette er min form for tilbakemelding. Den som betyr noe da fornøyde kunder er viktig for alle som driver business.

tilbakemelding foredrag trine grung

tilbakemelding foredrag trine grung