Instagram for barna

Barn bruker mobilen mer og mer, ofte mer enn vi voksne synes er greit, men akkurat den trenden synes jeg er vanskelig å få gjort noe med. Jeg kan dessverre ikke si så mye i vårt hus for jeg bruker mobilen mye selv siden det er jobben min. Alle kundene mine, i både Facebookkurset og Bloggkurset, er samlet i grupper på Facebook, og derfor bruker jeg mobilen når jeg er på farte for å hjelpe de, ha kundeservicen der, rett og slett. Funker som bare det!

Våre barn var 10 år når de fikk sin første mobil. Sønnen var først ute og ganske fort begynte han å spille på mobilen. Mener Angry birds var det første de lekte med, men helt klart var mobilen i første omgang for at vi skulle få tak i han. Dette er nå fem år siden for nå er sønn 15 år og MYE har skjedd på denne tiden.

Mobilen brukes til alt og SNAPCHAT er vel den app'en de bruker mest. Deler bilder og oppdateringer, sender meldinger og videoer. Alt via Snapchat. En helt genial app og vi Snappet videosnap sist, datter og jeg. Dødskult. Jeg er forelsket i Snap og tester det nå som kommersiell kanal. Like!

10561698_583693755074219_2713690298492690478_n

10561698_583693755074219_2713690298492690478_n

Men de aller fleste apper har aldersgrense og akkurat dette er det noen gründere i Drammen som har gjort noe med. Ole Vidar er en kompis av meg og han har sammen med flere utviklet en App kalt KUDDLE. Sønnen hans på 8 ville ha Instagram, men var ikke gammel nok, så derfor tok faren saken i egne hender og utviklet en bildedelingsapp for barn.

Den er trygg å bruke med et viktig antimobbefokus. En kan kun like bilder, ikke kommentere, app'en er gratis og veldig fin, synes jeg, og en må være venner for å se hverandres bilder.

Download on App-store: click on image

App store

App store

Download on Google Play: click on image

Google play store

Google play store

Heier litt ekstra siden disse er norske jeg. Lastet ned app'en og prøver meg hele tiden. Skal lage et innlegg om hvordan en tar gode bilder med mobilen snart. Gleder meg! Nå skal jeg spille inn mange tips til bloggkurset og smiler litt ekstra fint. #happysharing med #kuddle da. Fortell barna fine om appen og kommentar gjerne under hva de synes. Jeg er spent!