Sommertilbud på Facebookkurset

Jeg nyter at det snart er ferie, virkelig! Trenger å logge av nettet, nesten, og gjøre ingenting. Er du god på å gjøre ingenting? Ikke jeg! Må tvinges til å roe systemet og spesielt hodet. Ideer, tanker og visjoner kverner konstant og derfor er jeg glad for læringen jeg har tilegnet meg om meditasjon.

Noen sitter med beina i kors for å meditere, i ro i stuen, mens jeg velger tur i skogen. Fokus på indre balanse er viktig og skogen gir meg dette. Uten det er jeg ikke i vater og inne på et treningssenter kan ikke tilføre meg det samme.

Jeg har siden januar jobbet med mange kule damer via Facebookkurset mitt. Jeg har altså et nettkurs med 20 videoer hvor du lærer deg hvordan Facebook fungerer for bedrifter. Det er flere som ikke helt forstår hva nettkurs går ut på og det er ganske enkelt. I det en melder seg på kommer det automatisk en mail med dine innloggingsdetaljer og da kommer du inn på denne siden:

Faecbookkurset Trine Grung.jpg

Faecbookkurset Trine Grung.jpg

Dette er altså et medlemssamfunn hvor videoene ligger på rad og rekke. Modulene ser du til høyre i bildet, hele fem stykker med fire videoer i hver. Du kan redigere medlemsprofilen din og logge deg inn i Facebookgruppen hvor jeg har kundeservicen min. Det er så enkelt med nettkurs og det er beste er: du har tilgang til evig tid og kan se det så mye du vil.

Noen på Twitter mente at det opprinnelig kostet for mye, for jeg har satt verdien til å være 7950,- . Den egentlige verdien, nå er det på tilbud. Jeg kan argumentere for verdien fordi en har tilgang til evig tid og ingen kurs en går på "live" kan gi deg det. Pluss kundeservicen min via Facebook har og en verdi som ikke et annet kurs kan tilby deg. Nettverket via disse gruppene har og stor verdi.

Et heldagskurs hos andre som lærer bort Facebookmarkedsføring tar 4980,- og det er jo kun den dagen! Dette nettkurset gir deg samme verdi og du kan se det om igjen og om igjen. Jeg har en egen referanseside som du kan lese hva andre sier om kurset HER: http://facebookkurset.no/referanser/

Denne uken og frem til tirsdag er kurset på tilbud. Sommertilbud. Jeg setter så stor pris på å jobbe som jeg gjør nå og håper mange har lyst å være med meg på kurs. Det har gitt meg masse å ha kurs som dette. Takk for at du deler!

SOMMERTILBUD: KURSET KOSTER KUN 1990,- ! BLI MED, TRYKK HER OG MELD DEG PÅ!

10492317_789692374397722_7425770006736578333_n

10492317_789692374397722_7425770006736578333_n