Head of digital communication

Jeg har i over et halvt år snust på ulike stillinger/arbeidsplasser som trenger digital kompetanse, og dette mest fordi jeg savnet et team hvor jeg kan være kreativ med andre. Jeg har vært i noen samtaler , men ble ikke helt enig med meg selv om hva jeg egentlig ville.

I sommer var jeg på besøk hos min gode venninne Madde i Malmø, og jeg hadde ikke før forklart henne hvorfor jeg ønsket flere utfordringer, før telefonen ringte. Min gode venn Ole fra Drammen, vi har hatt mange møter de senere årene, ringte for å høre om jeg kunne tenke meg å høre mer om Kuddle? Ja, hva er det? En app for barn, litt sånn Instagram for kids. Så kult tenkte jeg, ja dette vil jeg høre mer om!

Flere samtaler senere, for antimobbefokuset til appén likte jeg med en gang, ble vi enige om at jeg kunne tilføre KuddleTeamet mye. Jeg trør inn i fast stilling hos Kuddle, men kan ha nettkursene mine ved siden av. Både Facebookkurset.no og Bloggkurset.no kan jeg holde på med og det var avgjørende for meg. Jeg skal forsette å holde foredrag om kommunikasjon digitalt, inspirere til bruken av nettet som markedsplass for bedrifter og ikke minst nå kjempe mot nettmobbing. VIKTIG tema!

head of digital communications Kuddle

head of digital communications Kuddle

Det er flere årsaker til at jeg igår skrev under og takket ja. Det ene er antimobbefokuset karene bak app'en har. Tre småbarnsforeldre som ser at "krigen" mot digitale dingser vinner de ikke og derfor lager en morsom app for barn som er brukervennlig og ikke minst tar vekk litt av problemene med negative kommentarer andre steder. En kan kun "like" bilder.

Jada, barn skal være mye ute å leke, men samtidig liker de å holde på med mobiler og nettbrett, og nå kan de gjøre det ufarlig, bli venner med vennene sine og dele bilder. Enkelt og morsomt. For det andre er det spennende å jobbe med noen som tenker internasjonalt og allerede har vært avbildet på Time Square, omtalt i store nettpublikasjoner som den nye "it" app'en og tenker stort. Tørr å satse. Det trigger meg!

Min jobb blir altså å kommunisere digitalt for Kuddle på Kuddle.com, Facebooksiden og Twitteren til Kuddle. Enn så lenge er jeg alene i denne avdelingen, men den er nok den som vil vokse i takt med avdelingen som modererer bilder. Det er ivrige investorer bak TeamKuddle og de har mange planer. Jeg er stolt og glad...dette er bare kjekt.

Les gjerne artikkel i Techcrunch HER. Det er stort.

Veien videre her på bloggen blir forsatt meg, min hverdag med nettkurs, men nå og som leder for et digitalt team. Jeg er i utvikling og tar et og et steg i riktig retning. Det er viktig å lytte til hva kroppen/hodet/en selv trenger, og hele meg skreik etter et team og kollegaer.

Jeg har kommet "hjem" på mange måter. Jeg får jobbet med noe viktig, det foregår online og ikke minst får jeg brukt kunnskapen min. Eneste jeg må brøsje opp nå er engelsken på papir....HJELP! Skrivefeil kan ikke forekomme!

Og jeg må kle meg. Kontorkle meg.  Jeg er på vei med det jeg på humor kaller #popestyle. Grunnen er at Olivia Pope er min store inspirasjon. Enkelt og elegant. Noen dager får jeg det til, andre ikke. Haha. Men jeg skal tørre å være åpen om det....klær og meg er ikke bestevenner. Venner, men jeg har MYE å lære! Nå tilbake til Kuddle. Sandalene ble jo HELT feil hahahahaha.

trine grung #popestyle

trine grung #popestyle