Ferietips mottas med TAKK!

Ferie 2014 driver og surrer i hodet. Idag morges stod jeg på badet og beskuet solfaktorene i hyllen min. Drømte meg langt bort til hvite strender, sol og varme. Endelig funnet en solkrem som er mild og god uten masse tilsetningsstoffer. Den fortjenes å brukes, sier jeg som har reist masse i det siste, men det har ikke inkludert strender som den til venstre. Solkremene finner du hos herlige Lene i PureSkin.no, virkelig verdt å sjekke ut. Den butikken liker jeg og ikke minst dama som driver den. Riktige verdiger og bra produkter....produktene har jeg fått for å teste de for min rosacea og de funker. Da forteller jeg om det, helt gratis. Du finner de HER.

Men favoritten er uten tvil faktor 30 for ansiktet som du finner HER og sprayen på bildet for kroppen som du finner HER.

20131117-154300.jpg

Men tilbake til strender og ferie. Neste sommer. Hvor bør jeg reise og hva bør jeg oppleve? Verden er stor og jeg må planlegge nå om jeg skal spare penger til DEN ferien. Den må inkludere litt strand, noen opplevelser som IKKE trenger å være typiske turiststeder, varme, mennesker som liker å ha turister på besøk selvom jeg ikke har tenkt å oppføre meg som en. Jeg vil drømme meg vekk på internettet, for nå er mørketiden over oss. Hvor reiser en hen? Hvor skal jeg ta med meg COOLA-produktene mine? Jeg er åpen for forslag og tenker å spare til turen.

Jeg vil bare oppleve noe unikt, gjerne noe sjelelig, noe som inkluderer lokalbefolkning og IKKE et charterhotell så langt øye kan se. Jeg skal IKKE på et charterhotell igjen noensinne. Da får reisebyråene betale meg for å dra dit. Flere som tenker i mine baner? Jeg er usikker på hva jeg søker men turen til Roma og Barcelona ga mersmak på nye type opplevelser. Jeg lever og vil reise. Livet gliser og alt er bra. Da drømmer jeg meg bort i strender, palmer og nye opplevelser. Tips mottas med takk!

Hva er ditt beste ferietips????

best beach trine grung