Bare pass deg!

Livet i mitt nye hjem nytes. Sønn sitt spill springer på skjermen (les FIFA) , datter hører på musikk på badet, mutter er på besøk og elsker Ipaden min, jeg ligger i sjeselongen og blogger. Mamma bor i Padden når hun er her: " Jeg er så fasinert over alt som går an på denne saken Trine! Jeg spiller spill OG leser aviser. Hvorfor kjøper folk papiraviser lenger....? Det er jo penger rett ut av vinduet" . Sitat slutt fra min mor, og hun er god på å spare penger. Prøvde å si at IPaden koster litt, men det øre hørte hun ikke med. Ikke i dag ihvertfall.

Jeg vet mange sikkert mener sitt over at jeg legger ut disse bildene, men jeg er så fornøyd med jobben til Ole Andreas og da jeg dele. Jeg legger de ikke ut for noen annen grunn. Jeg har sagt det før, jeg er en deler og disse likte jeg. Jeg er veldig lite opptatt av hvordan jeg ser ut og det vet de som kjenner meg. Jeg ser på dette som en JOB WELL DONE og da må det fortelles om. Så enkelt.

trinegrung.no foto mai 2013

Jeg fikk noen kommentarer på Facebook, men de aller fleste var hyggelig, det må nevnes. Tusen takk for det! Hvilket likte du best? De skal jo brukes på den nye bloggen min som kommer når designet fornyes. Gleder meg sykt, ventet leeeeeenge på programmerer i USA. Ting tar alltid så mye lengre tid enn jeg har!!! Hvilket likte du best?

Måtte oppdatere for jeg fikk en veldig konstruktiv kommentar på Facebook:

Anette  Wow, jeg vet nesten ikke hvilket av bildene som er best....det kommer an på hva du vil fortelle med dem.....hver av de 3 sier helt forskjellige ting:

  • Det blå = imøtekommende, proff, kunnskapsrik.
  • Det grønne = kvinnekraft, vet sine saker, sterk, flott holdning.
  • Det røde = vennlig, humor...

Jeg liker alle tre - fordi du er alt dette og mye mer som blogger og kvinne. Liten hjelp jeg nå, men....hehe....lykke til da, trine