Fotoshoot med http://www.o-photography.com/

Jeg hadde den beste dagen på lenge igår. Masse energi, mange hyggelige møter, nye vipper hos de herlige jentene hos Oslo Hair & Beauty, og ikke minst fotoshoot med en herlig fotograf. Jeg har vært venner med han en stund på Facebook og for to uker siden sendte han meg en melding om jeg trengte nye bilder. Seff, sa jeg, en blogger trenger alltid mye bilder, og gjett en gang om jeg angrer?

Han heter Ole Andres Knudsen og nettsiden finner du her.

20130524-233517.jpg Ikke bare tok han utrolig flotte bilder både inne og ute, men han var vanvittg dyktig til å legge make-up. Jeg inngikk sporenstrek samarbeid med han og snart kommer det mer fra denne karen her på bloggen min. Festlig var han og...viktig med god kjemi når en skal bli fotografert, det er sikkert. Jeg føler meg alltid veldig kjeitete foran kamera. Aner ikke helt hvor jeg skal gjøre av hendene mine og derfor liker jeg best bilder tett på. Da slipper jeg det problemet, rett og slett. Prøvde meg på sånne positurer som liksom skal funke, som gjør det for alle andre, men jeg ender opp å bare se teit ut. Men øvelse gjør mester...må vel bare øve meg mer!

Men du, sånne falske vipper: ANBEFALER! Våkner i dag, dagen etter de er satt på, og det er som å våkne med sminke. Skikkelig dagen derpå tryne egentlig, rento bortsett fra at all sminken faktisk er vasket bort. Jentene hos Oslo Hair&Beauty (Saba eller Madeleine bruker jeg) er herlige! Blitt glad i de allerede og gleder meg til å drikke vin m de i Oslo snart.

Nå skal jeg ut å vinne verden. Eller jeg skal vinne verden foran MAC'en. Skal spille inn videoer til kurs....tar sin tid gitt, jeg blir jo aldri fornøyd. Jeg MÅ senke kravene mine.....perfektsjonist sa du? not.