Juleferie 2012

Det er tidlig morgen og feberen herjer kroppen. Våknet grytidlig av et sinnsykt hosteanfall og kjenner at sengen blir min bestevenn idag. Bøker skal leses, online kurs skal gjøres ferdig, og i sengen får en alltid gjort masse.2013. Jeg gleder meg. Jeg har på følelsen at mye kommer til å endre seg i 2013, eller rettere sagt : JEG kommer til å endre mye i 2013. Alt starter med en selv og hva en faktisk ønsker av endringer.

I år byr julen på familietid, hyttetid (ENDELIG), vennetid, gode naboer tid, og ikke minst skiturer. Jeg gleder meg til å få ski på beina, så kjære kropp: BLI FRISK!

20121221-064004.jpg Jeg har som alltid mange planer, men forskjellen iår er at veien er lagt, målet er synlig, og da er det mye lettere å jobbe mot det. En vet hvor en skal, hva en skal gjøre, en har bestemt seg for hvordan maleriet skal se ut og hvilke farger som trengs, og da er det bare å begynne.

Jeg kommer aldri, aldri til å gi meg før jeg oppnår det jeg har bestemt meg for. Jeg ønsker å være en inspirasjon og i 2013 skal jeg bli enda tydeligere på hvilken måte. Jeg bare gleder meg, og er stolt over at du følger bloggen videre. Tusen takk og riktig god jul til deg og dine!