Endelig mørk og mystisk igjen

Det er noen ting som er verdt å nevne i 2012. Mest av alt husker jeg sydenturen sammen med bedre halvdel for kun noen få uker siden. Jeg kan ikke stresse det nok for oss foreldre; det er SÅ viktig å ha alenetid og en ting er sikkert, vi har ikke vært best i klasse på dette området! Vi har ikke så mange barnevakter i nærmeste omkrets og da er det utfordrende å få alenetid. Heldigvis vokser ungene til nå og det gjør fort sakene litt enklere. Vi kan lett gå på kino kl 19 alene uten at det nevneverdig gjør noe for den yngre garde, det er bare synd at maken ikke er så begeistret for et mørkt rom med et stort lerret. Jeg derimot elsker kinoturer. Takk gud for venninner og kusine Anne Ki!

Hotellet Radisson Blu Resort som vi bodde på er noe av det bedre vi har okkupert. Digge senger, et kriteriet fra hankjønnet på tur, god mat, flott basseng, helt greit SPA, og deilig strand et steinkast unna. Anfi senteret ligger like ved som du kanskje ser på bildet? Mer om hotellet kan du lese HER, og nei, turen var ikke sponset.

Gran Canaria SAS hotellet

Jeg har og lyst å rette en takk til en av mine faste samarbeidspartnere. Ikke bare elsker jeg å besøke gjengen hos Chi hair fordi de er flinke med topplokket, men Ceilie og Kari har blitt gode venner og mange historier deles over vasken, kammen og saksen. Jeg setter så stor pris på at de har vært med meg på laget i over åtte år og aldri mister trua. De har fulgt meg gjennom seier, suksess, kriser og sorger. En utrolig fin gjeng og Jostein er den siste som leker med mitt topplokk. Utrolig dyktig kar! Jeg er kortere enn på lenge og egentlig mye finere enn på bildet under. Fikk det ikke helt til den dagen jeg lekte supermodell foran kamera. Med røde lepper, ikke så heldige med de heller. LOL.

Endelig kort og mørk igjen!