Vinterferie 2012

Disse dagene ville jeg ikke byttet med noe annet i verden! FOR et vær!!! Jeg håper virkelig at du nyter like mye godvær som vi gjør på Beitostølen om dagen! Alle hyttenaboene er på plass og solveggen ventet etter 1,2 mil på ski var unnagjort. Det er så viktig med hyggelige naboer og vi har om mulig verdens beste her oppe. Løypene i dag var av det glatte slaget siden minugradene meldte sin tilstedeværelse i natt og da frøs alt på. Liker ikke å gå på ski på skare men klarte ikke å la være i dette været! Vært ute i hele dag og nå venter vi bare på taco og The Voice på TV2.

Jentene på jobb har fått unnagjort masse denne uken og tre nye store kunder er på vei. Jeg er så stolt og glad....Chills gjengen er best i verden.  Jeg er ikke så god på kontrakter men i det siste har jeg jammen klart å gjøre det på egenhånd, ikke verst bare det. Jeg har bare masse gode ideer jeg og liker best når andre tar seg av det administrative. Veldig glad jeg har startet Chills med to som kan ta seg av den biten...så kan jeg få være den kreative leder jeg passer å være!

Her er Bilder fra dagen.....jeg har ikke kost meg så mye som i dag på veldig veldig lenge. Jeg har visst glemt å leve litt i det siste....jobben kan virkelig ikke styre alt. Men sånn er det vel nå en elsker det en holder på med!?