Nye gardiner er på vei

Vi har pusset opp hele annen etasjen i huset vårt og det kan du lese mer om her. Vegger er flyttet og malt, taket har fått ny farge og vi elsker virkelig å sitte i loftstuen nå. Det gjorde vi ikke før. Ungene er kjempefornøyd med fargevalgene og det skal snart komme massiv oppdatering her på bloggen. Ting har bare blitt satt litt på vent. Mange synes sikkert at pyntingen er den kjekke jobben, den som starter når maling og grovarbeidet er unnagjort. Men det er akkurat det jeg ikke får til! Grrrr...jeg aner ikke hva som passer sammen og hva jeg egentlig trenger.

Ok, en trenger strengt tatt ingenting, men likevel er det jo kjekt å fullføre dette en har begynt på!!? Begge ungene skal få seg nye pulter og vi har ikke kommet langt en gang. Litt for mye å gjøre på oss begge om dagen....godt jeg brukte ferien på fjellet og ikke på loftet, for jeg trengte noen dager i fjelluft! Jeg må prioritere dette snart for spesielt datter sitt rom ser litt vel rotete ut i ene enden. En del må ut, hyller til system må inn, og pult må på plass.

Inspirasjonshuset med Hege Wølner i spissen holder til i Brummundal. Jeg skal snart dra på besøk til de, denne kreative gjengen i det blå huset. Du finner de på Facebook HER. Gleder meg veldig til å reise på besøk og ikke minst hente gardinene....TJOHO...de blir perfekte oppe i annen etasje. Snille Hege sendte mobilbilder til meg i går......wiiiiiiii

Disse damene syr og ordner over hele landet nå. De er virkelig en inspirasjon! Hege har mange store og små prosjekter, og hjelper deg garantert hvis du skulle trenge det. Hun er superflink med farger....bare ta kontakt om du trenger inspirasjon i ditt hjem! Mailen hennes er Hege Wølner Interiørdesign post@hegew.no. Både små og store oppdrag....jeg anbefaler henne på det sterkeste (dette er IKKE et reklameinnlegg, hun er superflink)