Min reise - mine valg

Jeg er i Sarpsborg for å holde foredrag HER. Det har kokt i hele dag/kveld og hodet er i ferd med å danse seg ned på puten....

Jeg elsker å holde foredrag, snakker mer enn gjerne om sosiale medier, og om hvordan jeg tenker innen markedsføring på nettet. Men mest av alt liker jeg å snakke om hvordan og hvorfor alle bør delta på denne festen sosiale medier er! Jeg har hatt en utrolig inspirerende dag og fått så masse impulser at det spørs om hodet klarer å lande på puten som ligger her og venter på meg!

Jeg blogget tidligere i uken om diagnosen min, disse leddene som har kranglet med meg det siste året og hva det faktisk var som var feil. Les gjerne HER. Jeg har hatt mye vondt, ikke overlevd uten smertestillende og mange ganger tenkt - Skal jeg ha det sånn resten av livet?

Nei, jeg skal ikke det og derfor gjør jeg noen viktige valg for hvordan jeg vil møte smertene og leddgikten veien videre. Viktige valg for meg, og jeg velger å tenke at det er mye mellom himmel og jord som vi ikke vet noe om. HelseHilde har igjen skapt masse debatt med sitt syn på helse og MANGE undrer på hvorfor jeg velger å la henne slippe til. Denne "gale" damen. Ja, for hun må jo være det som har opplevd noe så fælt som å bli frisk å bli nesten frisk fra sin lidelse! Hun har en vei og gå, men mye kan gjøres med riktig kost og trening.

Jeg har lenge lest og latt meg inspirere av folk som tenker utenfor boksen, uten at jeg sier det er veien å gå for alle. Alle må gjøre det som er riktig for hver enkelt og ikke minst lytte til den/de som rådfører en på veien. Jeg sier ikke jeg skal følge alle rådene til Hilde, men jammen er det ikke mye fornuftig hun har å dele når det kommer til kosthold. Det syntes jeg, og det er mange leger med meg. Det vet jeg etter å ha vært hos mange leger i min søken etter informasjon om både rosacealidelsen jeg har midt i trynet og andre helseissues. Leger, med formell legeutdannelse.

Jeg har gjort noen grep de siste månedene etter at smertene regjerte som verst i august. Jeg har kuttet all gluten, nå all kumelk, rødt kjøtt, alkohol (ikke at det kom så mye av det ned i mageregionen fra før) sukker så langt det går (det er jo til og med sukker i makrell i tomat liksom), og halvfabrikert mat. I januar starter jeg på kurs for å lære meg å lage raw-food, og det gleder jeg meg veldig til....og selvfølgelig skal jeg dele kurset her på bloggen!

Jeg velger å starte med blanke ark, åpner opp for det som måtte komme av impulser, og har legen min med på min reise. For denne bloggen er min reise, og heldigvis finnes det noen som ønsker å følge den. Takk, jeg bøyer meg i støvet og hybelkaninen som ikke finnes på dette hotellrom hehe.

Der fant jeg puten og her skal jeg sove godt. Kjekt at det lå et viktig budskap og ventet på meg...Save the rainforest! Heia Choice, dere gjør mye riktig! Deler til slutt en video av noen som underholdt her i dag. Kule gutter fra Sverige som snart skal erobre Norge. Velkommen, dette likte jeg!