Folk er lettlurte!

Slankepiller selger som hakka møkk. Folk kjøper Vitapro som om livet skal bli så vanvittig mye bedre og leddene fungere til en blir 200 år. Reklame, reklame, reklame. En skulle tro i 2009 at folk skjønte litt mer enn å la seg lure av reklame som ruller forbi oss på skjermen eller synes i et kulørt ukeblad. Folk tyr til lettvinte løsninger gang på gang. Finnes de? Jeg vil nå påstå at de gjør det men det skal jeg komme tilbake til i høst en gang. Men nå var det reklame jeg vil skrive litt om. Jeg så nyhetene på NRK igår og saken om denne slankepillen alle klager på. Nushape. Hvem i sin rette forstand tror at en vil gå ned i vekt med å stappe en pille i kjeften? Raise of hands...tror du det? En kjemisk produsert pille kan kanskje starte en prosess, men kroppen vil ALDRI i det lange løp klare å lese hva denne pillen skal gjøre for kroppen. Piller er symptombehandlere, de løser et problem kjapt der og da, men ikke i det lange løp. Folk springer til legen for den minste ting og krever piller for å fikse problemene. Nå snakker jeg om livsstilssykdommene, ikke de alvorlige tingene. Folk gidder ikke å tenke hva endring av kost faktisk kan gjøre for en og hvilken pris vi alle betaler for å dytte i tryne alle disse kjemisk produserte tingene med alle slags stoffer i.

Her er listen over gifter for kroppen igjen:

  1. Behandlet kjøtt (nitrit)
  2. Animalske oljer ( IKKE Udo, cocos etc)
  3. Kunstige fargestoffer
  4. Søtningsstoffer, cornsuger
  5. Kullsyreholdige drikker

Kutter du disse tingene og tilsetter mer frukt og grønt i kosten din VIL du leve lenger og MANGE livsstilssykdommer vil reduserers. SÅNN ER DET BARE! Etter jeg lærte om nitrit er jeg sjokket over hvor farlig det er og i hvor mye norsk mat de putter driten i. Hvorfor skriver ikke flere aviser om dette? Nei, det selger vel mer aviser at Tone saksøker SjåogHøyr.

Her sitter nå jeg på hytten og kikker ut vinduet. Utenfor hoppet nettopp denne karen forbi

IMG_1971

Hvis du vil jeg skal skrive mer om riktig ernæring får du legge inn en kommentar. Ytringshatten kommer på igjen så snart det er noe verdt å synse om.