FOR en helg!

Det skal jammen mye til å toppe helger som denne. Det ble en ekstremt aktiv og sosial helg, men den gjorde godt på så mange måter. Jeg visste hva jeg hadde i vente og derfor ladet jeg godt opp på fredag med MINDHUNTER…sesong 2 har kommet på Netflix, fått den med deg?

Jeg slukte sesong 1 og ser jeg kommer til å gjøre det samme med sesong 2. Handler om den tiden da FBI begynte å profilere massemordere, hvordan de intervjuet og jobbet med dem for bedre forståelse av adferden.

Lørdag morgen satte jeg meg tidlig i bilen og dro på event med Fellesskapet. Ny læring om indre helse stod på plakaten og rett utenfor Lillestrøm møttes den energiske gjengen jeg jobber med! FOR et team vi er!

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Utrolig mye læring på tapeten, både fra andre teamledere og ikke minst fagpersonen innen indre helse. Vi er alle opptatt av å ta vare på helsen vår men hvordan gjør vi faktisk det? En sunn kropp, et fokusert og sunt sinn og ikke minst på cellenivå gjøre endringer for varig god indre helse.

Full av energi satte jeg meg i bilen etter endt event og dro på bryggefest til Debbie og Leon. Det er ALLTID hyggelig, og siden jeg holder meg unna alkohol visste jeg at jeg ville være i form til både tur og mer jobb på søndag. I denne fasen er det ufattelig viktig!

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

Trine og Line kom sammen med meg

Trine og Line kom sammen med meg

Jeg stupte i seng sent lørdag kveld og mediterte 30 minutter søndag morgen. Det er i slike faser det er viktig å ha ro, ikke stresse seg opp og holde fokus. Da hjelper meditasjon meg veldig, samt turer i skogen. Helle Stine og jeg gikk en lang tur søndag formiddag, som gjorde at jeg fikk gjort unne dagens 10 000 skritt.

Søndag ettermiddag hadde vi møte med Fellesskapet i Horten. Først tre timer med læring, fokus og hvordan vi skal jobbe hverandre gode. Vi har fått eget motto nå, var ikke det bra?

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess
— Henry Ford
Fellesskapet 180819 4.jpg

Vi var så heldige at bekjente av Fellesskapet kom og holdt yoga før vi begynte å jobbe. Det satte oss i modus og gjorde oss fokuserte. Vi har slike samlinger i Horten, etterfulgt av Helsekveld med interesserte gjester, to ganger pr måned og veldig snart flere steder i landet.

Fellesskapet 180819 6.jpg

Etter yoga holdt jeg et lengre innlegg om hvordan vi styrker oss selv, oss som team og ikke minst foreslo jeg verdier Fellesskapet skal ha. Utrolig bra gjeng i Horten og om ikke lenge skal jeg samle gjengen min i Oslo. Stavanger vokser og nå, men jeg vil gjerne bygge Fellesskap flere steder!

Fellesskapet 180819 7 (1).jpg

Vi samlet mange interesserte til Helsekveld og var så heldige at Ole Martin kom og ga alle fremmøtte solid innsyn i hvordan kroppen jobber på cellenivå og hvordan vi best mulig kan styrke cellene våre. Utrolig lærerikt og jeg gleder meg til flere kan få høre alt han kan. Jeg slukte alt rått!

Fellesskapet 1709819 3.jpg

Endelig en kaffe som min rosacea ikke reagerer på. Jeg vet ikke helt hvorfor men handler om syrenivået. Jeg skal få sjekket det litt nøyere, men utrolig god er den ihvertfall. Kontakt meg om du vil høre mer om denne kaffen som har miljøvennlige papirkapsler. Viktig!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Altså. Denne gjengen her er unike. Jeg har ALDRI hatt det mer moro på jobb og vi har langsiktige planer sammen. Endelig skaper jeg det Fellesskapet jeg i alle år har drømt om og jeg føler meg bare heldig. Virkelig. Alle likesinnede som engasjerer seg i helse og er opptatt av teamfølelsen. Energiske damer som vil noe, er rause og empatiske. Elsker!

Har du lyst å høre om hvordan vi jobber og kanskje bli en del av oss? Legg igjen mailen under og jeg vil kontakte deg når jeg åpner for flere innen kort tid. Vi er ikke begrenset av sted….en får god opplæring både på hvordan en kan jobbe på nettet samt ikke minst om helse.