Min helseuke....ENERGI!

Det skjer noe når du gir noe fokus. Der jeg er nå er det indre helse og trening som har fokus, samt Fellesskapet jeg bygger sammen med andre om samme tema.

Når en gir noe fokus så skjer det magiske ting. Denne uken har jeg vært nøye med planlegging i kalenderen min og derfor klart å gjennomføre alt jeg skal. Gjør du det, planlegger i kalenderen?

Jeg legger inn alt jeg. Er litt nerd på det men ser jo at det gir resultater. Jeg har så mye gledesenergi nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere det….derfor perfekt jeg har bloggen til å dele det med andre.

trinegrung 100819 3.jpg

Min datter kom hjem fra 9 dager i syden og landet i natt. Det gikk ikke flytog midt på natten og dermed suste jeg til Gardermoen for å hente.

Jeg hadde lagt inn i kalenderen min, laget avtale med meg selv, at jeg skulle trene rett etter frokost, og da gjør jeg det. Ikke helt tom mage, som jeg blogget om tidligere i uken, men en ernæringsshake før jeg suste ned.

trinegrung 100819 5.jpg

Denne uken har jeg gjort følgende:

  • Mandag: LEG DAY styrke

  • Tirsdag: 45 minutter rask gange i skogen

  • Onsdag: ARM&ABS styrke

  • Torsdag: 35 minutter rask gang rett opp og ned

  • Fredag: Ladedag

  • Lørdag: FULL BODY styrke

  • Sændag: Skogen om det ikke pøser ned som nå

Treningen min tar maks 45 minutter dagen og er knallbra. Bruker en app som heter Sweat og den funker so ei kule for meg!

trinegrung 100819 4.jpg

Jeg var også innom Conctance for å fikse sommernegler og hun er jo en kunstner. Facebooksiden hennes finne du her. Hun er rågod jeg har gått til henne i mange år. Hun er også en del av Fellesskapet nå og det er veldig kjekt!

Nå skal jeg nyte sofaen og frihelg. Jobber litt hele tiden men med laptopen i fanget hjemme i sofaen oppleves det ikke som jobb. Ute høljer det ned men det er helt ok. NYTER å være inne da, savner bare peis hehe.

Planlegger du ukene dine nøye?

Følg gjerne uken min på stories på Instagram. Heter @trinegrung der: