Tips i Drammen

Jeg og mine elsker sushi. Sånn vi kunne spist sushi hver dag elsker. I Drammen er det flere gode steder, men vi har funnet vår favoritt.

Grunnen til at jeg vil vie et blogg-innlegg til dette stedet er ikke bare på grunn av byens beste thai og sushi mat, men også fordi flere har prøvd å starte restaurant i samme lokaler…… uten å klare det.

Disse MÅ klare det!

sushi drammen yoh thai 1.jpg

Det heter Yo Thai og holder til på Torget Vest. Vi har vært der mange ganger, og både eksen og jeg er enige om at ingen, så langt, slår dem i Drammen. De har både take away og restaurant. Kan ikke alle i Drammen handle der?

Jeg heier på lokale ildsjeler og disse står virkelig på. Hele stedet er pusset opp og de har så god mat. Jeg har spist flere retter der og alle er like gode.

trinegrung 310719 3.jpg

Min datter og jeg var der i går kveld og storkoste oss. Jeg spise en lakserett som var så god at jeg angret på at jeg ikke bare bestile den. Den heter brasert laks og er 2 biter m/wasabisaus og teriyakisaus ELSKER!

sushi drammen yoi thai 2.jpg

Håper virkelig de overlever slik at jeg kan gå der oftere. Elvefestivalen står for tur og derfor er det viktig at mange vet om dette stedet da. Hele byen fylles opp av mennesker og er noen viktige dager for lokalt næringsliv! IKKE glem Yo Thai da!

Min datter Frida er også veldig glad i sushi. Allergisk mot peanøtter men med dagens menyer er det enkelt å styre unna det.

Frida tøffer seg i mamsen sine briller haha

Frida tøffer seg i mamsen sine briller haha