Turkamerat booket!

Denne bloggen altså…den gir meg så mange spennende muligheter !!

Etter at jeg imorges blogget om at jeg trengte å komme opp på treningshesten igjen har ei herlig dame som heter Vibeke Holtskog kontaktet meg og vi har booket tur sammen på tirsdag til uken. Pluss jeg fikk telefon fra flere i nettverket mitt som gjerne ville trene sammen med meg!

Jeg er jammen heldig!

Jeg blir så glad og fikk på slutten av dagen så mye gledesenergi at jeg spant rundt i leiligheten, ryddet det som kunne ryddes, skiftet sengetøy og vurderte sterkt å ta meg ei lita kveldstur. Men det siste ble med tanken…jeg prioriterte å dele gleden med deg her heller. Akkurat i dag.

trinegrung 040619 2.jpg

Imorgen tidlig skal jeg ut i skogen…det er sikkert og visst! Jeg har så mange bra mennesker rundt meg og selvom en tidvis som singel kan føle seg ensom hjelper det å si det høyt. Eller skrive det her, som jeg velger å gjøre. Ensomhet er et stort problem for mange og jeg gleder meg STORT til å snart holde foredrag om emnet.

Spennende tider. Har du hatt en bra dag? Min ble AWESOME og spørs om jeg noen gang får sove, for nå har jeg så mye energi at jeg kunne fylt fem kraftverk, uten problemer. Haha.

Vibeke_Holtskog_Profil-1024x1024.jpg

Vibeke Holtskog er en spennende dame. Hun jeg skal gå tur med på tirsdag, her er nettsiden hennes https://www.holtskog.no/team/vibeke-holtskog/. Litt av en merittliste:

  • Eier, kursleder og foredragsholder i Holtskog siden 2009

  • Forfatter, aktuell med "Formidling som funker"

  • Fast kursleder for Forskerforbundet, NITO og Tekna

  • Spesialisert i retorikk og presentasjonsteknikk

  • Pedagog med fordypning i didaktikk

  • Tilbyr kurs og foredrag på norsk, engelsk og spansk

Jeg var på den årlige konferansen hennes i mars og har sjelden vært på en bedre konferanse. Hun hadde til og med fått Erna Solberg til å komme for å snakke om Lidenskap. Her er linken til Facebook arrangementet https://www.facebook.com/events/289527388547562/ Anbefaler den til neste år!

Gleder meg masse til å gå tur, utveksle erfaringer og lære noe. For denne dama har mye å by på! Jeg er så heldig!! TJOHO!