Helse, hud og tarmen vår

Jeg er helt satt ut…dette er så moro. Jeg har lenge tenkt at jeg skal blogge mer om mine egne erfaringer om helse, hud og tarm, siden jeg i mange år har slitt med hud og tarm, og derfor opprettet jeg igår en gruppe hvor jeg inviterte de som følger Facebooksiden min til å være med.

DET VAR JAMMEN MANGE som ville være med! Jeg er under opplæring om emnet nå og tenker jeg vil dele det jeg lærer og en del av det jeg har erfart selv. Ekte og ærlig. Ingen leger (nesten) snakker om viktigheten av kosthold for bra helse….en kan trene herfra til månen om en spiser dårlig med sensitiv tarm.

Dette er utrolig spennende!

Helse, tarm og hud.png

Jeg skal dele masse av mine egne erfaringer relatert til tema, intervjue fagfolk om emnet og ikke minst dele andres historier. Det er utrolig mange som sliter, spesielt med tarmen, og mange har egne erfaringer om hva som fungerer og ikke.

Denne bloggen har lenge handlet om sosiale medier og min kunnskap på området, men det var nå på tide med et skifte. Jeg gleder meg sånn til å dele masse!!

Om du har lyst å være med i gruppen på Facebook så finner du den her: https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

For de som ikke ønsker å være med på Facebook eller kanskje ikke har facebook, så kan jeg sende mail til deg når bloggen oppdateres. Da legger du igjen e-posten under her:

Gleder meg til å dele, engasjere og inspirere. Jeg spammer ingen og holder meg relatert til tema.

Ha en super dag! Klem Trine

IMG_3343.JPG