En ny reise starter nå!

Jeg er laget slik at jeg elsker å sette igang prosjekter og i dag kan jeg verdsette den delen av min personlighet. Det å ha 100 ideer i hode på en og samme tid er krevende, men nå får jeg hjelp til å mappe de ut og gjennomføre dem. SPENNENDE!

Mette Thielemann og Steinar Larsen

Mette Thielemann og Steinar Larsen

Forrige uke skrev jeg avtale med Driv Inkubator her i Drammen. Sammen med Steinar og Mette skal vi nå planlegge nøye stegene i prosessen det er å starte et eget AS. Hva jeg må huske på, hva jeg skal gjøre de neste månedene og legge strategi for hele prosessen. SÅ viktig å spille på lag med flinke folk!

JEG ER SÅ SPENT!!!

Jeg har vært gjennom prosessen før, med eget AS, men da visste jeg ikke hva jeg gikk til. Nå gjør det sammen med noen som bistår gründere hele tiden og har lang erfaring med slik type rådgivning. Jeg har mange gode ideer, men vi starter med Digitalakademiet AS.

I går satt jeg inne på Altinn for å begynne med stiftelsesdokumentene og det er jammen viktig å holde tungen rett i munnen. Jeg har ordnet finansieringen og har en super kontakt i banken min som hjelper meg i den prosessen.

Trine Grung 170191 2.jpg.jpg

I løpet av neste uke er alle papirer klare og denne nye reisen kan starte. Digitalakademiet AS er et HOW TO videounivers innen alt det tekniske i de ulike verktøyene en bruker for å bruke sosiale medier til sin markedsføring. I Fase 1. Vi har en langsiktig plan for videreutvikling, men vi begynner der. Jeg starter dette fordi jeg ønsker å hjelpe andre og mange synes det tekniske er vanskelig.

Alle kan kjøpe seg en strategi for hva de skal publisere og hvordan en skal gjøre suksess i sosiale medier, men når den foreligger begynner prosessen med å faktisk bruke verktøyene. Og her er MANGE usikre og ufattelig mange vet ikke om de skjulte mulighetene som ligger i alle kanalene.

Det vet jeg og teamet mitt, og derfor starter jeg Digitalakademiet. Jeg er en hjelper og det blir en super support tjeneste i medlemssamfunnet. JEG GLEDER MEG SÅNN!!!