Slik bygger du bloggen selv

Mange tror at det koster skjorta å få opp en nettside med en blogg. Det trenger det ikke å gjøre i dag og det ønsker vi at du skal vite. Det kan være helt gratis og uten at du trenger å være så veldig teknisk.

Aldri har det vært rimeligere, kjappere og lettere å komme i gang med egen nettside/blogg og skal nå gå igjennom de ulike plattformene du kan velge mellom.

Elsker kreative prosesser.

Elsker kreative prosesser.

Du kan enkelt velge egne design som er gratis eller velge et som koster litt. Denne bloggen har jeg selv bygge på få dager i squarespace men tidligere sverget jeg til wordpress. Jeg liker å endre ting selv og finner det enklere å gjøre på squarespace. For meg.

Det finnes mange aktører på markedet og vi har blogg.no i Norge. Men dessverre finnes det få muligheter for videreutvikling om du velger den plattformen.

  • Blogg.no (norsk)

  • Blogger.com

  • Tumblr.com

  • Wix.com

  • Medium.com

  • Wordpress.com

  • Squarespace (denne bloggen laget jeg selv i denne)

Wordpress.org (gratis å bruke men en må betale for serverleie og ha eget domene). Lære mer om blogging og få boken min når den er klar, se under: