Velg riktig navn til din blogg

Jeg regner med at du har gjort deg opp en mening om hvilket hovedtema du skal blogge om og sitter med noen underkategoritema som du ønsker å spisse deg innen. Nå begynner jobben med å spisse deg på navn.

Det å finne det perfekte navn er ikke enkelt og er en prosess. Om du stopper opp underveis i denne prosessen så er det ikke avgjørende men det er uansett like viktig å ha fokus på dette. Jeg har jobbet med flere som lar alt falle på navnet og prosessen stopper da fort opp. Ikke gå der, alt lander uansett, for det viktigste er å blogge og ikke minst det du skal blogge om. 

Det aller viktigste er altså innholdet du skal blogge om, men med det sier jeg ikke at navnet ikke er viktig. Det er det som spisser deg og det vi først assosierer oss med når vi kommer inn på dine sider.

Navnet i seg selv vil ikke gjøre din blogg til en suksess men bruk likevel tid på finne et navn du liker og kan leve med lenge. Det kan godt være navnet ditt, som jeg valgte, men da velger du en undertittel som jeg gjorde: Trine Grung- reiseglad businessblogger, foredragsholder og gründer.

Trines Matblogg er et annet eksempel på ei som valgte nesten hele navnet sitt.

Skjermbilde 2018-12-20 kl. 13.57.34.png

Det er tre muligheter ved valg av navn til bloggen din:

  1. Temanavn

  2. Personlig branding

  3. Tittelmetoden

Hvordan du jobber med å finne navnet ditt kan boken som snart kommer hjelpe deg med. Legg bare igjen navnet i bolken under her og jeg sender deg boken når den er klar veldig snart: