Trener ikke for din del!

Det å motivere seg til å trene er ikke bare bare. Jeg har siden august i fjor fulgt et treningsopplegg via en app kalt SWEAT og det funker som ei kule, men de siste to ukene har jeg jobbet MYE med motivasjonen. Jeg kjenner jeg må over en kneik og hvordan kommer over på andre siden?

Jeg er i "jeg vil heller gå en lang tur" modus men vet at kroppen, og spesielt ryggen min, trenger styrketrening. Den eneste grunnen til at jeg trener er for å føle meg sterkere og mer fokusert. Tidligere var det et jag for å gå ned i vekt men heldigvis har jeg kommet over det punktet.

Slik motiverer jeg meg selv:

  • Legger treningen inn i kalenderen min på mobilen

  • Planlegger uken min nøye for å sette av tid til det

  • Prøver å gjøre unna treningen på morgenen for en bra start på dagen (og sløve hele ettermiddagen høhø)

  • Tenker at fire ganger i uken er bra men vil egentlig litt hver dag

  • Følger en del på Instagram som motiverer meg med inspirasjon til ulike øvelser

Jeg var en periodetrener, som var ivrig i perioder på ca tre måneder, men psyken og hele kroppen får det bedre om jeg gjør litt hver dag. Derfor var det viktig for meg å finne ut hvordan jeg skulle klare å gjøre litt hver dag og ikke stoppe igjen. Det trenger ikke være maraton hver dag (det er det forresten aldri altså) men at jeg gjør litt hver dag som gir følelse av å trent.

Når jeg begynte med planen i Kvinner som våger  var trening viktig på prioriteringslisten min fordi jeg vet hvordan jeg får det når jeg ikke trener. Og eneste grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å motivere meg selv i dag...pushe meg selv til å komme meg bort på Drammensbadet og inkludere 30 minutter i infrarød badstu i velværedavdelingen. Fordi det gjør meg godt, enkelt og greit.

GI MEG MOTIVASJON! Følg meg gjerne på snap (trinegrung) for å se om jeg kom meg dit. Bruker snap mye og har offentlig mystory.

Hvordan motiverer du deg selv i vanskelige perioder? Eller dropper du treningen helt? For meg er no go.