Hanne Sørvaag om de viktige ting.

Kvinner som våger ruller på veiene og jeg intervjuer flere kvinner som både deltar i kurset og venner av meg. Samtalene går på å våge, hva det vil si å våge og ikke minst våge å endre livet om livet spiller deg noen puss. Og det gjør livet for oss alle, uansett hvor en kommer fra og hvem en er.

Ofte synes jeg dette handler om å våge og lære av fortiden OG legge en plan for fremtiden. Vi har alle vaner eller mønster som hindrer oss til å gjennomføre det vi ønsker og dette er det selve kurset har fokus på. Ei som virkelig våger, og som jeg beundrer på mange måter, er Hanne Sørvaag. Jeg har vært så heldig og kjent henne i mange år og endelig er hun snart klar med nytt album. PÅ NORSK! Så stas og spennende, bare å glede seg til høsten.

Kvinner som våger suste inn til hennes koselige loftleilighet i Oslo og vi hadde en lang samtale med Hanne om livet, utfordringer, hvordan å jobbe med oss selv i vanskelige perioder. Vi husker alle når Hanne deltok i Hver gang vi møtes og hjemme lå jeg på sofaen og grein mer enn en gang når hun fremførte Benny Borg sin låt:

Hanne snakker i Kvinner som våger om akkurat dette å snu tankene. Rett etter Hver gang vi møtes kunne vi lese at Hanne stakk av fra Norge en periode, og måten hun jobbet med å finne tilbake til seg selv er det mye inspirasjon i for oss andre.

Uansett hvem vi er og hvordan liv vi lever så møter vi alle livet. Meg selv inkludert, som du kanskje har lest på denne bloggen mer enn en gang. Det som jeg synes er spennende er hvordan vi alle kan jobbe med oss selv for å SNU en vond spiral og jobbe mer konstruktivt med oss selv.

Hanne gjør mye yoga, stort sett hver dag, og inviterte meg med en gang i Stavanger. Enda veldig usikker på om jeg er glad for det i ettertid for hun er JAMMEN myk. Bøyer i alle slags retninger....se video:

Hun er bare herlig, det er ikke mer å si om den saken. Hele intervjuet er med i kurset for deltagerne der. Kvinner som våger. Min lille baby som endelig har sett dagens lyst etter flere år under radaren.

Jeg personlig har trengt å være i ro, finne fokus og ikke minst jobbe med å finne tilbake til gleden ved det jeg elsker å holde på med. På nettet. Jeg hadde det tøft i 2016, noe som gjorde at jeg logget av alt veldig lenge og laget min egen hemmelige plan for å finne tilbake gleden igjen.....og denne er en viktig del av Kvinner som våger kurset.

En plan hvor jeg endelig tok i bruk alle verktøyene jeg hadde lært meg de senere år, både på skolen jeg gikk på, Relasjonssenteret, og fra alle bøkene jeg hadde lest om selvutvikling. Jeg så bakover på hvem jeg var før og likte ikke alt jeg så.

Hvem jeg var og hvordan jeg så andre mennesker, blant annet. Det ønsket jeg å endre og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det bedre. Ergo planen for å komme seg ut av dårlige mønster, som er med i kurset, funker. Som ei kule.

Alt handler faktisk om å våge å lære litt av fortiden og lage seg en plan for fremtiden. Mer kommer, bare vent.