En sosial bar i Stavanger

En rett og slett HERLIG helg er over og jentene er vel levert i sine respektive sofaer. Dette har vært en helg med perfekt vær, den beste maten noensinne, god drikke, MASSE latter, litt jobb og frisk luft på Solastranden i dag. Kan en ønske seg mer? Trukke det!

trine grung foredrag scandic 2016

trine grung foredrag scandic 2016

Rimelig energisk etter endt foredrag, kan du trygt si, og veldig kjekt at ledergruppen på plass fra Scandic var så fornøyde! Jeg er like spent hver eneste gang på om de blir fornøyd, lærer de mye nytt, forstår de hvordan jeg tenker om digital kommunikasjon? En ting er å gjøre det som jeg bare gjør nå etter 14 år...like lett som å puste. En annen ting er å lære det til andre som kanskje aldri har tenkt som jeg ber dem tenke.

trine grung stavanger mai 2016

trine grung stavanger mai 2016

Dagen i dag går inn i historiebøkene for min del. Perfekt måte å avslutte helgen på med frisk luft ved Sverd i fjell og Solastranden. Tanker rundt tur neste år er allerede igang, og da blir det Prekestolen-tur, SPA på Solastranden SPA hotell og håper vi får bodd der den helgen for å ha en annen type reise enn typisk by-ferie.

Men en ting bare må jeg tipse om. Igår kveld var vi, etter laaaaaang champagnelunsj hos Kjartan på Tango, og spiste på et nytt sted som har åpnet i byen som heter Bar Social Eating Stavanger.De har flere steder i Oslo og nå altså i Stavanger.

Bar social Stavanger

Bar social Stavanger

GOOD bar in Stavanger 2016

GOOD bar in Stavanger 2016

UTROLIG kult sted med DEN maten. Vi var like overrasket når hver nye rett ( vi hadde seks totalt) rullet over tungen og smalt i smaksløkene. SÅ godt! Jeg aner jo ikke, eller husker ikke, hva de ulike tingene heter, men siden jeg er en slik en matblogger i et kvarter, så lar jeg bilene snakke for seg.

Mat bar social stavanger 1

Mat bar social stavanger 1

Mat bar social stavanger 3

Mat bar social stavanger 3

Mat bar social stavanger 4

Mat bar social stavanger 4

Og så til den store overraskelsen på slutten....POPCORN-IS! Jeg døde litt når den rullet forbi tennene og sprakte i munnnen. SÅ godt! Du gå der kun for å evntuellt bare å teste den. Anbefales!

Mat bar social stavanger 5

Mat bar social stavanger 5

Det er et morsomt konsept hvor det rettes mot at en skal være sosial mens en spiser. Ligger i navnet Bar Social eating. Vi hadde denne menyen men mener vi "kun" hadde seks retter, mulig jeg tar feil!

Skjermbilde 2016-05-15 kl. 17.37.20

Skjermbilde 2016-05-15 kl. 17.37.20

Resten av menyen kan du se HER. Anbefaler at du sjekker stedet jaffal. Nå står planlegging av 17 mai i fokus og tror ikke det blir den store "jeg skal gjøre masse, se alle tog og spise masse is" dagen. Ungene er hos eksen og derfor blir det grilling med gode venner. Eller noe sånn.

Ungene er jo store tenåringer nå og når jeg spurte sønn svarte han som tenåringer flest: venner er førstpri og så tar vi resten derfra. Takk for meg, mamma er ut.