Dagen derpå uten bismak

FOR en kveld vi hadde i går! Forutenom voldsom vind viste Stavanger seg fra sin beste side og vi storkoste oss i mange timer. Ihvertfall matmessig! Wowsi. Ganen fikk virkelig kjørt seg og da snakker vi kun positivt!

Vi lo allerede før vi kom frem i går for jeg hadde den dagen hvor humoren satt i forsetet. Lo av alt og tullet med alt. Som du ser av bildet og kanskje om du følger meg på SNAP? trinegrung der og.

HALL TOLL inviterte bloggen og meg på sushi, og siden jeg har prøvesmakt på stedet før var jeg ikke vanskelig å be. Fem jenter benket seg ned med god cava og klar for samtaler, latter og morro.

Suzette, Hanne, Kathrine og Line

Suzette, Hanne, Kathrine og Line

Skal du på tur til Stavanger MÅ du teste maten, drinkene og kose deg rett ved Vågen i Stavanger sentrum. Det gjorde vi. Som blogger blir en helt vill i nikkersen når sushien kommer på bordet. Det er så fint dandert og ser delikat ut på alle måter.

SUSHI STAVANGER HALL TOLL trine grung

SUSHI STAVANGER HALL TOLL trine grung

Jeg er veldig glad i sushi men det er ikke alltid jeg liker alt. En del makibiter synes jeg ofte smaker litt sært men på denne tallerken likte jeg alt. Kunne spist sushi hver dag, noe av det beste jeg vet.

Vi var alle enige om at maten var noe av det bedre vi har smakt, og til og med Line, som har reist mye og spist mye på flotte steder, skrøt hemningsløst. Hun spiste kjøtt, igjen delikat dandert.

HALL TOLL STAVANGER trine grung 140516 4

HALL TOLL STAVANGER trine grung 140516 4

Hanne og Kathrine spiste en forrett av kylling som begge var enige om fint kunne vært hovedrett. Utrolig smakfull så det må Hall Toll ta til seg. Lag den og til hovedrett! Vanvittig god saus og kylling.

trine grung HALL TOLL 140516 3

trine grung HALL TOLL 140516 3

Siden dette nå har blitt en matblogg, høhø, så bjudar jag på enda en godsak fra igår, nemlig fersk torsk som to av jentene hadde til hovedrett. NAMSI!

trine grung HALL TOLL 140516 2

trine grung HALL TOLL 140516 2

Jeg er jo ingen matfotograf men prøvde så godt jeg kunne med Iphonen min. Det aller viktigste er ihvertfall at det smakte himmelsk og anbefaler deg å ta en tur påHall Toll når du evnt er i byen. Slenger du med en Mojitoo etter maten kan jeg love deg at den var i samme kategori. Noe av det bedre.

Usikker på om hodet i dag er like enig, men samma det. Nå nyter jeg bare utsikten fra takterrassen og kjenner ikke etter. Slike jenteturer er noe av det morsomte jeg vet og jeg flirte godt når skrittelleren på Fitbiten viste 5000 skritt når jeg våknet. Dansing gjelder som skritt! JIPPI! Ligger rett ut med god samvittighet!

trine grung stavanger 140516

trine grung stavanger 140516