LEI AV Å BLI LURT!

Dette er det viktigste blogginnlegget jeg har skrevet noensinne, tror jeg. Dette fordi jeg brenner like mye for emnet som initiativtakeren min gode venninne Dora Thorallsdottir. Dora ønsker at reklame SKAL merkes når noe har blitt gjort med bildet, og at det skal lovfestes. Derfor en UNDERSKRIFTSKAMPANJE. Er ikke det FANTASTISK!?? For en god ide!

Dora er relajonsterapeut og driver Relasjonssenteret sammen med sin mor. Hun er en ressursperson av de sjeldne. Morsom og genuint ekte på alle måter som igjen byr på seg selv mer enn noen andre jeg kjenner. For en god sak.

ingen liker å bli lurt 2

ingen liker å bli lurt 2

Det er litt av noen krav reklamen i dag stiller til oss kvinner om hvordan  den ønsker at vi skal se ut. Ille! Dette har ødelagt for så uendelig mange og det er virkelig på tide at det skjer en endring. Alle må ta sitt ansvar, og da mediene like mye som bloggere. Det er viktig at DU og JEG engasjerer oss i dette, som faktisk kan få betydning veien videre og for selvbilde for våre barn og fremtidige barnebarn.

SIGNER KAMPANJEN, KLIKK HER, FOR AT DETTE SKAL BLI LOVFESTET! 

Den neste generasjonen skal slippe å bli lurt av den hersens reklame som viser kropp som ikke er ekte, og bildene MÅ merkes om de har blitt behandlet. Om dette blir lovfestet så skjer det. Dette er et samarbeid som Dora har med Norske Kvinners Sanitetsforening, og er ikke et kommersielt samarbeid. Ene og alene for å fremme et VITKIG budskap.

Håper ALLE bloggere kan støtte en god sak i dag og gjøre det GRATIS! Jeg oppfordrer Caroline Berg Eriksen, Ida Wullf, Mammaen til Michelle, Sophie Elise, Komikerfrue, Andrea Badendyck med flere om å engasjere seg og dele videoen herfra til månen.

Ingen liker å bli lurt

Ingen liker å bli lurt

Dora er nydelig, jeg tror jeg elsker henne for at hun fronter noe slikt som er så viktig. En ufattelig KUL dame som jeg setter veldig høyt. Jeg er heldig som får jobbe med Relasjonssenteret som gjør en viktig jobb for mennesker. Når Dora fortalte meg om dette samarbeidet hoppet jeg i taket av begeistring og håper du gjør det samme!

DEL INNLEGGET VIDERE! 

Makten sitter på nettet og ALLE må signere. Mailen din blir IKKE brukt til annet enn å registrere din stemme. KLIKK HER!

ingen liker å bli lurt 3

ingen liker å bli lurt 3