Lykkelig gift?

Tidligere denne uken skrev jeg et blogginnlegg om fokuset i dagens samfunn, etterfulgt  med et annet innlegg om overfladiske mennesker, og dette blir en slags oppfølger. Jeg forstår virkelig ikke denne utviklingen. Hvem er det vi skal imponere?

Det ene bryllupet etter det andre ønsker å overgå hverandre i overdådighet. Bedre mat, finere kjole, mer som skjer, gjerne invitere 100 stykker på festen i utlandet, helikopter, fotograf, luksusinvitasjoner og overdådige kaker. Jeg skjønner det virkelig ikke, gifter en seg ikke for hverandre og ikke gjestene?

Det siste nye er at begravelser overtar! I alle dager? Kjære mine nærmeste: jeg ønsker KUN noe enkelt, ikke noe pompøst tull! MEN spill HØY musikk og den skal sønn og datter velge. IKKE sippemusikk, for jeg har levd livet!

Jeg er over snittet lite opptatt av det ytre og pynting på fasaden, det ligger ikke for meg og jeg vet jeg sier det er ikke nødvendig litt ofte. Setningen som flere rundt meg rister litt på hodet av, men samtidig er det mye vi gjør i dag som strengt tatt ikke er nødvendig.

Når jeg skal på besøk til venner så trenger jeg ikke fancy tre-retter, hvit duk og dyr champis. Jeg forlanger kun masse latter og gode samtaler. At de ser meg og at jeg får muligheten å se de og hvordan de har det. For uansett hvordan en vrir og vender på det så er alt det andre en innpakning som ikke betyr en shit. Nada. Null. Ingenting.

Det er menneskene som betyr noe og finn trygghet i det. At du er god nok som du er og alt det andre er en ytre fasade som i den store sammenhengen blir intetsigende og uvesentlig. Ikke gjør noe for å imponere andre, for hvis vi virkelig spør oss selv kvinner så er det venninene vi styrer for, ikke sant? Mennene legger ikke merke til det og bryr seg fint lite om det. Innse det og vi kommer lengre.

Bloggere er med på å dyrke denne trenden da mange av de er utrolig opptatt av hus, hjem, flotte kaker, dyre reiser, dyre klær med mer. De unge føler de ikke lever opp til bildet som mange (langtifra alle) bloggere maler og dermed føler de seg mislykket. Husk det toppbloggere! Mange fortvilte foreldre der ute som ikke har råd til alt det dyre dere pusher på leserne deres.

Derfor ligger det et ansvar i det å blogge, det å ytre seg på dissse www sider som folk besøker rundt på nettet. Vær ekte, vær deg selv og gjør kun ting for å imponere DEG selv. Da skal jeg love deg at det flotte smaker mye bedre- god dag videre uten det falske ytre.

trine grung 196 15

trine grung 196 15