Et ekte gründerbrøl

Endelig på plass på kontoret igjen, men jeg sier det med en bismak i munnen. Jeg er god på mye i det å drive for meg selv, men papirarbeid på kontoret er noe jeg utsetter litt for ofte. Hvert eneste år sier jeg til meg selv at det er på tide å skjerpe seg, men hvert år er dette grunnen til at jeg vurderer selvstendig næringsdrivende stillingen min jeg har hatt i nesten hele mitt yrkesaktive liv. Jeg har enten jobbet freelance eller skaffet meg jobbene selv i alle år. Det tar på tidvis men gir meg en enorm frihet.

regninger trinegrung

regninger trinegrung

Jeg har en bunke papirer på pulten som jeg må jobbe meg igjennom. SE PÅ DEN DA! Over her! Men kjenner jeg meg rett så utsetter jeg det til torsdag for da har jeg heldag på kontoret. Helt til noen spør om et møte eller noe....så er plutselig torsdagen og fullbooket. Dette er faktisk noe jeg burde betale noen til å holde orden på for jeg har det for travelt og liker det rett og slett ikke.

Jeg har orden på tingene, det må sies, men det vil ikke si at jeg liker denne delen. Tenk om jeg kunne bare levere alle papirer til noen som laget de i orden for meg slik at regnskapsmannen min og alle ble happy!? DET hadde vært komplett lykke for meg. Sånn helt seriøst. Jeg kunne danset på røde roser og kun gjort det jeg er god på. Nemlig dette. Jobbe på internettet. Jeg har kontor på Kontorhusetog stortrives! 40 cellekontor i et og samme bygg!

kontorhuset trine grung drammen

kontorhuset trine grung drammen

Her sitter jeg og blogger da. Og jobber for kunder og med nettkurs og med alt det andre jeg gjør. Crazylife at the office!

For nå skal jeg komme til grunnen jeg jubler i dag! IGÅR SOLGTE JEG OVER 50 FACEBOOKKURS (nettkurset mitt http://fbkurset.no) Tenke seg til! Jeg holdt foredrag om Facebookmarkedsføring på søndag for rundt 200 stykker i regi av en kunde av meg som heter Torun Nordskaug. Jeg laget en spesialdeal til de og jammen var det mange som ville kurse seg! Overrasket og glad, dette var så kjekt! Hopper opp og ned av glede og så kjekt med flere kunder.

Nå skal jeg i møte med ei kul dame i Oslo. Hun er ekspert på dating og flørting så henne skal jeg suge til meg læring av. Hun er en fest og kommer på bloggen til høsten. Bare å glede seg. Mange intervjuer jeg skal gjøre med henne KUN for å lære ALT hun kan. Sånn at jeg blir ekspert og finner drømmemannen. Men har jeg tid til han når han kommer? Tror jeg må finne meg en i utlandet som gir meg en god grunn til å reise. Danmark er fint, elsker Danmark. Hoho.