Det er lov å være stolt gründer?

Jeg har "jobbet" på nettet i over 14 år og alltid hatt lyst å leve av denne bloggen uten annonser. Ene og alene fordi jeg synes det er stygt. Med annonser. Ser så rotete ut. Jeg er litt sær, jeg vet det, for med trafikken jeg har kunne jeg fint tjent en del i måneden men sånn er det ikke her.

Jeg satset heller på nettkurs. Dele min kunnskap via nettvideoer. Lærer andre hvordan jeg synes de skal bruke Facebook og blogg for å nå ut til flere. Det er delte meninger om meg og det smiler jeg godt av. Noen mener jeg ikke er noen ekspert på sosiale medier, uten at de aner noe om jobber jeg gjør eller kunder jeg har, men nå har jeg over 800 kunder via nettet og det er jeg stolt av.

Skjermbilde 2015-08-09 kl. 10.45.19

Skjermbilde 2015-08-09 kl. 10.45.19

Dette er nettbutikken til Gro. Hun har og en butikk i Drammen sentrum med samme navn. Hun tok kontakt med meg for å få noen råd og jeg ga henne noen anbefalinger. Pluss hun valgte å ta Facebookkurset mitt. Jeg satte henne i dialog med Eigil som laget nettbutikk for henne og hun brettet opp armene. Her er tilbakemeldingen hun sendte meg på mail igår:

JEG VAR GRØNN HELT TIL……

En venninne av meg anbefalte meg å ta Facbook-kurset til Trine Grung. Da var det gjort. Tok kurset og skaffet meg all den informasjon for å benytte Facebook som en aktiv kanal inn mot min bedrift. Jeg kan anbefale kurset på det sterkeste. Trine er engasjerende, morsom og faglig dyktig. Hun klarte å trygge «grønne» meg. Tok kurset i januar 2015 og på det tidspunktet hadde jeg 500-600 følgere på Facebook. I kraft av Facebook og råd fra Trine har jeg i dag august 2015 hele 15 000 følgereog egen nettbutikk. Dette takker jeg Trine Grung og hennes fantastiske kunnskap for.

Ps. Ikke «Grønn» lenger.

Hilsen Gro - Gsp sko & vesker.

Gspshop.no

Jeg blir bare stolt og rørt jeg. Ved bruk av Facebook alene har hun nesten altfor mye å gjøre og det koker over. Selger masse! En kan ikke ta et nettkurs og tro at jobben gjøres av seg selv.....det krever at en bruker kanalene og bruker de riktig. Dette er stas. Sånn. Ferdig med skryt.