Den årlige jenteturen

Dette har vært den PERFEKTE jenteturen og en viktig del av min ferie. Reise hjem til Stavanger for ja, jeg reiser faktisk hjem etter 18 år. Selvom Drammen er hjemmet mitt, så må jeg innom Stavanger flere ganger i året for å både kjenne på vestavinden, se havet og la litt vinden rufse håret til.

Dette var årets gjeng. Debbie, i midten, er med for tredje gang, Beate til høyre for andre gang og Hanne Sørvaag er jo fra byen......flere dager med kos stod på planen. Ingen planer utover masse latter, god mat og gode samtaler. Litt trening hadde Hanne og jeg avtalt, samt vi skulle jobbe med bloggen og Facebooksiden hennes.

Hanne og jeg bodde på Scandic Stavanger Park og det er et av mine favorittsteder i byen på slike jenteturer. Nært sentrum, god mat, flotte rom og utrolig hyggelig betjening. IKKE feil å sover her!  (sponset opphold)

Det jeg ikke visste om hotellet, som ble en megabonus, er at de tilretter for allergikere og har masse alternativ mat ved frokostbordet. Alt er merket og det er lett å finne frem om du har samme problemer. Det kan hende alle hoteller har dette, men jeg har ikke sett det før ihvertfall og spurte derfor betjeningen. Fikk da vite at Scandic har vunnet priser for sitt allergifokus og ikke minst hvordan de tilrettelegger for handikappede. Viktig jobb!

For meg som reagerer på en del mat er dette perfekt og spesielt når jeg ikke er alene om dette. Flere og flere blir bevisste på det de spiser og dermed synes jeg at det er en viktig trend at hotellene følger med!

Bloggere blir satt pris på og det er kjekt. Koselig med hilsen og vin når en kommer på jentetur.

Vi hadde ingen planer, som sagt, men både Hanne og jeg elsker yoga og derfor tok vi turen til FLOTTE Atha Yoga i Stavanger. Vi var på en Jivamukti time:

Jivamukti Open (90 min) En typisk Open-time består av alle typer fysiske yogastillinger satt sammen i dynamiske og flytende vinyasa -serier etter instruktørens improvisasjon og kombinert med chanting, fokus på pust, meditasjon og avspenning.

Spirituelt oppløftende musikk spiller en viktig rolle i disse timene og du vil få sjansen til å høre alt fra tradisjonell indisk musikk (kirtan) til mer vestlig musikk og global trance.

Jeg er jo ingen yoga ekspert, men denne type time likte jeg og veldig godt. Jeg har blir en yogaist, rett og slett. ELSKER alle former og den roen timene gir meg.

Jeg svettet som en gris og skrøt av Hanne etterpå. Hun er jo den gummidama som bøyer seg i alle retninger, men så har hun 13 års erfaring som er noe mer enn mine 9 måneder. Jeg er forsatt stiv som en stokk i hoftene og jobber iherdig med å myke dette opp. Ikke noe mål utover å godta der jeg er akkurat nå.

Turen til neste år er allerede booket og da blir vi enda flere. Det er så kjekt med slike jenteturer og neste år tror jeg at jeg må legge inn en tur til Prekestolen eller noe. By og kos er en ting, men vennene fra Drammen må jo få oppleve litt av det flott vi har rundt i distriktet her. Kommer innlegg om opplevelsene våre imorgen.

Flotte jenter som flegret og lo av meg som hele tiden knipser bilder. Hanne læres opp og har begynt å bli en habil blogger. Vi har laget plan for hennes albumlansering i januar 2016 og ikke minst hvordan hun skal lage dette til business veien videre. Bloggen altså. JEG GLEDER MEG!