Oh, SNAP to the people!

Jeg liker å teste de sosiale medier som kommer og jammen digger jeg SNAP mer og mer. Bruker du det masse? Koselig å sende bilder til venninner jeg ikke ser så ofte, og i tillegg har jeg vervet ei vennine i Stavanger til SNAP, som ikke er på Facebook eller noe annet sted, og det er veldig koselig å se hennes bilder og korte tekster. Hvordan hun klarer det må du ikke spørre meg om! Ikke face lissm? Facebook er jo livet. GLIS.

Vi har startet ferien og nyter det. Rolige morgener, ikke noe stress, gode bøker, filmer, samtaler rundt bordet, treninger sammen i skogen....ungene og jeg kan å kose oss. Idag ble datter med på Hot Bikram Yoga i Bærum og vi er begge hekta. Yoga er livet, hvor har jeg vært? Energien er virkelig på vei tilbake men jeg tar alt med ro til medisinkuren jeg går på er over. Den skal en ikke spøke med. Les mer om den HER. 

Bilde 08.07.15, 00.43.41

Bilde 08.07.15, 00.43.41

Jeg må nevne det i det stille: jeg har gått ned fem kilo nå og kjenner energien er på vei tilbake. Det er så deilig å merke at jeg er meg selv igjen for den jeg var i slutten av mai kjente jeg ikke igjen. Utrolig rart å kjenne hvordan medisinen "ødela" innsiden.

Men tilbake til SNAP. Jeg deler en god del på MYSTORY om du vil følge: trinegrung heter jeg selvfølgelig. Prøver å lage små hverdagsnutter fra min hverdag som skal inspirere og motivere. På min måte. Koser meg på snap kan du si. Hehe.

GOD SOMMER. Jeg blogger men ikke etter en plan. Sånn av og til i ferien. Mot slutten av juli skal jeg en uke til Stavanger med herlige Hanne Sørvåg og det blir kjekt. Vi har laget ny blogg til henne, se den HER. Vi skal på bloggtur sammen! Lærte henne masse om SNAP sist.