Hva har du i vesken Trine?

De som følger bloggen min vet to ting om meg: jeg heier ekte på andre som ønsker å skape noe og jeg har ikke reklame her inne. Jeg kunne aldri skrevet om en sjokolade fordi Freia ønsket at jeg skulle skrive om den mot å gi meg penger. Det funker ikke for meg. De få samarbeidene jeg har hatt er når jeg virkelig tror på et konsept. Og de kan jeg telle på en hånd.

I dette innlegget skal jeg heie ekte og det helt gratis. Veldig deilig.

Når norske grundere står på år etter år er det ingenting som er bedre og herligere enn når de lykkes. Definisjonen på å lykkes kan en diskutere, men om en lager et produkt, som en ønsker noen skal kjøpe, og plutselig kjøper mange det, det er vel å lykkes?

Som med mitt Facebookkurs eller Bloggkurs. Enig?

hippi grace trine grung.no

hippi grace trine grung.no

Møt Hippi Grace. Vesken og merket heter det og jeg har LENGE hatt lyst på denne. Min venninne Camilla driver MEXX i Asker og jeg har ved flere anledninger tenkt at denne skulle vært med meg hjem. I sommer ble den det, min sommergave til meg selv for lang og tro tjeneste i mitt eget virke denne våren. Se flere vesker HER.

10537251_10203211241018817_2730730776759406312_o

10537251_10203211241018817_2730730776759406312_o

Toril Thorp er grunderen bak merket. - Jeg håper det var greit at jeg lånte et bilde fra din Facebookprofil Toril. Det er kun godt ment og her var du litt i action.

Jeg elsker nemlig når folk lykkes og Toril har nå gjort det. Det svenske Kongehuset har lagt sin elsk på veskene og Prinsesse Victoria har blitt tatt bilder offentlig med vesken. Love it!

Det er så viktig å være raus på denne måten når noen lenge har slitt for å få det til. Kvaliteten er upåklagelig og det er den beste vesken jeg har hatt. Toril aner ikke at jeg skriver dette og jeg har ikke fått mer enn 10% i rabatt på vesken. Det var nok og mer fordi Camilla er venninne, ikke fordi jeg skulle skrive om den.

Jeg synes mennesker som Toril, og meg selv selvfølgelig hehe, fortjener å lykkes, for grunderlivet er ikke for pyser. Er du ikke enig? Det å skape noe eget er ikke enkelt men FAEN så gøy når nedoverbakken kommer og suksessen kommer!

i min veske trinegrung.no

i min veske trinegrung.no

Dette pluss vannflaske er alltid med i vesken min. Må ha.