Når hodet roter det til

Grunderlivet går sin gang. Dagene er ikke like, ting skjer fort og noen gangerikke fort nok. Jeg hater denne delen av min personlighet, eller hater var et sterkt ord, men likevel gjør jeg det. Jeg har så mye i hodet som jeg trenger å dele, som jeg trenger at folk forstår. Kunnskap jeg ønsker å dele med andre om hvordan denne digitale verden ser ut, men ordene blir ikke helt sånn som jeg planlegger alltid.

Se for deg et maleri. Et abstrakt et. Jeg fant dette (over) når jeg søkte på Google og siden finner du HER.

Et nydelig bildet som ikke viser noe. Det er maling på et lerret og for deg og meg ser vi ikke noe mer. Det er ikke et bilde av et hus, en åker eller noe konkret. Det er abstrakt.

Sånn føler jeg ordene mine tidvis er. Abstrakte. Jeg ønsker så inderlig å lære bort det jeg kan om nettet, men finner ikke ordene som "folk flest" forstår for at de skal skjønne kunnskapen min. Jeg roter det til for meg selv og da begynner den negative stemmen i hodet å ta overhånd. Forteller meg de negative tankene:

  • Dette får du ikke til Trine

  • Ingen skjønner hva du prøver å forklare Trine

  • Alle andre lykkes Trine, men ikke du.

  • Fy flate, nå må du lære å skjerpe deg Trine

  • Du kan like gjerne gi opp Trine

Jeg liker det så dårlig og denne stemmen skal ikke vinne. Hva gjør du på slike dager? Jeg pleier å trene, bruke skogen som søppelplass for tankene som skaper uro i mitt indre. Jeg har heldigvis få slike dager nå, før kom de oftere. Jeg gjør mitt beste for å skyve de unna, fokusere på alt som er bra jeg faktisk får til, men i dag funker det ikke. Den siden slipper ikke til i dag og jeg tror sofaen er det beste stedet. Under et teppe, Netflix på repeat og bare roe ned.

Jeg venter på nytt design og når det kommer skal jeg oppdatere bloggen oftere. Jeg har ventet på dette siden oktober i fjor og luften har gått litt ut av meg siden det har tatt tid. Men nå sies det at det er klart til helgen. Det gledes.

Skjermbilde 2015-04-16 16.33.53

Skjermbilde 2015-04-16 16.33.53

Nye bilder må tas, men det kommer i neste sving. De skal tas når pollensesongen er over for håret er sånn cirka fem ganger så langt som på bildet over. Det gror som ugress nå som jeg sparer. Har du lyst å lære om hvordan du oppdaterer nettsiden for å nå ut til flere? Gå et bloggkurs rett og slett. Legg igjen mailen din på denne sidenhttp://bloggkurset.no så skal du se du lærer noe av alt det som rører seg i hodet mitt. Jeg MÅ få kunnskapen ut der, ellers koker det over. Hehe.

Klikk på bildet for å se hele siden og lese om kurset. Nå venter sofaen på meg og kanskje en STOR pose med smågodt. Det må til i dag, og hvorfor i alle dager er sukker trøsten på slike dager? En skikkelig uting spør du meg!

Skjermbilde 2015-04-16 16.38.00

Skjermbilde 2015-04-16 16.38.00