Hva har DU i puppen på 8 mars?

En merkelig overskrift, men forklaringen kommer.

Denne helgen har jeg fire ressurssterke og fargerike damer i Drammen på Kontorhuset for å ha workshop. Det er stor interesse for å lære seg hvordan en setter opp nettkurs, og denne helgen ble brukt til akkurat det.

trine grung workshop drammen nettkurs

trine grung workshop drammen nettkurs

De har alle ulike fagfelt og ikke minst kommer de fra ulike steder i landet. Jorunn til venstre i bildet kommer helt fra Tana i Nord Norge! JØSS! Husk det er streik om dagen! Vi møttes lørdag og klart undertegna var litt stressa for det er MYE kunnskap som skal forlate mitt topplokk på 12 timer....ergo fokus er viktig!

Hva lærer de:

  • Nettsidestruktur

  • Webinarløsninger

  • Nyhetsbrev

  • Forretningsutvikling av konsepter til de enkelte

  • Onlinevideo og kameratrening

  • Facebook, blogg og digital markedsføring

Vi øvte oss bittelitt før vi spilte inn denne videoen. Alle fire var EKSTREMT sporty og tok utfordringen på strak arm. Er de ikke flinke damer??? På Kvinnedagen, tross alt!

De ankom Kontorhuset i Drammen ( nye kontorlokaler som er for utleie om du trenger kontor) og jeg låste de inn med mitt flotte adgangskort. En halv time senere skulle jeg låse opp mitt nye kontor for å vise hvor fint jeg hadde fått det, og vips - hvor i alle dager er adgangskortet mitt blitt av????????

Kursdeltagerne og jeg ble rimelig stresset, for tanken om overnatting på Kontorhuset var ikke fristende uansett hvor fine lokalene er. Vi beordret oss selv ned på alle fire, rotet rundt i hver en krok, krøp til og med under dass for å se om det hadde sklidd ut av en lomme ved dassbesøk. Ingen kort var å oppdrive.

På vei opp trappen til annen etasje, forsatt på leting, kommer det fra Siw (til høyre i bildet over): Æ bruke alltid å legge slike småting i puppen ( les BH'en), du har det ikkje der Trine?

trine grung pupper adgangskort

trine grung pupper adgangskort

......der lå det gitt. En halv times leting og vips, på selveste Kvinnedagen (GRATULERER M DAGEN DAMER) så lå det på det mest naturlige stedet av alle. I PUPPEN!

Vi flirer godt her vi sitter, for selvfølgelig følger damene prosessen mens jeg blogger. En viktig del av helgens læring....nemlig å blogge som markedskanal for det en skal selge online. Hva har jeg gjort i dette innlegget? Jeg har skrevet at jeg holder workshop om akkurat dette uten at du egentlig har tenkt over det. Ergo markedsført min kunnskap med en trafikkskapende overskrift. Ja, jeg er litt slu. Men det er jo tross alt 8 mars for pokker! Legg igjen mailen i boksen ved siden av om du ønsker å se mitt gratiskurs! Tjoho, god søndag!