Selge via nettsiden?

Det er mange som spør om dette, hvordan en får kunder via nettsiden. Alle firma har i dag nettside og dette bruker de en del penger på. De hører den må være søkbar og kanskje er de såpass med i tiden at de kjøper noen Google annonser. De tar flotte bilder, bruker penger på design og logo, skriver noen tekster og er superfornøyd med siden slik den fremstår.

Så glemmer de den. Den er jo "ferdig", tross alt! Men nei, det er da jobben med nettsiden starter, for det er mange elementer som må på plass for at den skal tiltrekke seg kunder. En statisk nettside alene genererer ikke salg. Ta deg selv for eksempel, hvor ofte har du som privatperson, eller med firmadrakten på, handlet via en nettside på grunn av nettsiden alene?

Se på dine egne handlemønster på nett og hvordan du søker.  Jeg er ganske sikker på at naboens er ganske lik. Vi søker etter produkter eller tjenester på nettet, men det er først når vi har en personlig relasjon med firmaet eller menneskene bak at vi handler. Aldri ved første nettsidebesøk.

Screenshot 2014-04-24 23.10.38

Screenshot 2014-04-24 23.10.38

Idag skal "alle" ha en blogg. De har hørt at det lønner seg og skjønner at de skal oppdatere. De forstår ikke viktigheten av innhold, bildebruk og hvordan de skal faktisk selge via nettsiden. Hvordan de skal få andre til å abonnere på nyhetsbrev og hvorfor dette er viktig. Det er ikke bare å ha en nettside og dermed tro at firmaet får nye kunder.

Så enkelt er det ikke i dag. Folk flest bruker sosiale medier for å sjekke ut firmaet eller tjenestene og derfor viktig med en nettsiden som faktisk presenterer flere sider ved firmaet. Som ufarliggjør de på et vis.

Jeg har snekret sammen en gratiskurs slik at du skal lære litt mer. Sjekk det gjerne HER. Legg igjen mail din så er du igang med kurset for alt kommer automatisk til innboksen din. Gleder meg til å dele videoer fra skogen. Hehe. Jeg må gjøre ting på min måte og det inkluderer naturen. Klarer ikke å sitte i et varmt studio med masse lys på meg...virker ikke ekte. Kunnskapen er jo den samme uansett.

SE KURSET HER NÅ. BARE KLIKK PÅ LINKEN.