Skape engasjement på Facebook

20140328-103128.jpg

20140328-103128.jpg

Slik hadde jeg det imorges. Ute på tur for å nyte Drammen på sitt aller fineste. Snøen er borte og favorittrundene i åsen nytes til det fulle. Flere som føler en våkner fra en dvale og får masse energi? Jeg går ikke tom om dagen og det er så deilig!

Fokus på tid i marken er viktig. Ikke bare for meg, for deg og! Frisk luft og fysisk aktivitet (trenger ikke bety at en skal vinne noe) er det som renser hjernen best og tilfører ny energi. Min travle hverdag går ikke rundt om jeg ikke er ute og fyller på, og jeg må fylle på i skogen. Naturen og frisk luft er det som gir meg mest. I vinter, hvor snøen ikke stod i stil med sesongen, ble det ikke så mye utetid.....og da detter energien min. Jeg kan fort mure meg inne og bli nesten sur tidvis.

Jeg må ut! Innetrening gir meg ikke det samme dessverre. Da forstyrres jeg av andre folk og får ikke renset toppen på sammen måten. Dette er rett og slett min egentid hvor jeg fyller på, lytter til musikk som gir meg energi, og sørger for å være tilstede i nuet. Få med meg detaljene, ikke bare springe forbi. Viktig!

Grunderlivet

Det går strålende om dagen, virkelig! Facebookkurset går som hakka møkk, bare i går solgte jeg 12 kurs- PÅ EN DAG! Det er nok litt fordi introduksjonsprisen går kun fram til 1 april, deretter blir prisen 4950,- pr kurs. Forsatt rimelig i forhold til verdien som skapes for bedriftene som deltar. Hver dag får jeg konstruktive tilbakemeldinger fra firma som opplever en helt annen opplevelse av Facebook etter mitt kurs. Gjett om jeg blir glad! En napratklinikk har gått fra 200 følgere til nå nesten 1000 på kort tid, uten annonser, og har fulle lister pga synligheten. STAS! Gjett en gang om jeg blir stolt!?

Nettsidekurs/bloggkurs

Skjermbilde 2014-03-07 kl. 21.24.39

Skjermbilde 2014-03-07 kl. 21.24.39

Designet til nettsidekurset/bloggkurset er klart og nettsiden med  gratiskurset er under utvikling. Mye videoer som spilles inn om dagen og heldigvis er det ikke noe i veien med snakketøyet. Verre er det med det som skal sies, for jeg har en tendens til å snakke mye. Masse på hjertet når mye kunnskap skal pakketeres.

Kunnskap gir DEG økt trygghet

Likte du den setningen? Det er min nye slogan/tagline. Kunnskap om hvordan nettet kan hjelpe deg og din bedrift til å nå flere kunder. HALLO! Jeg lever av dette og har fått over 250 nye kunder på under et år! Kan ikke det heller være fokus enn at jeg har klippet meg kjære media? Fikk en melding fra en nettavis som ønsket å skrive sak om mitt nå kortere hår . LoL. Jeg skrev det som sant er:  Folk blir fort lei av saker som kun inneholder svada, just sayin. Tusen takk og god helg, Håret mitt har det fint og sveisen endres sikkert snart igjen. 

Nå må jeg sjekke om vannet renner igjen. Shit, må dusje og komme igang. Video video video. Gleder meg masse til veien videre, jeg elsker å dele kunnskap på nettet som jeg gjør nå. Bare vent til høsten. DA snakker vi det endelig produktet som jeg har jobbet lenge med! Tjoho!

Chi hair Drammen Trine Grung.jpg

Chi hair Drammen Trine Grung.jpg

Jostein hos Chi Hair i Drammen er bare den beste jeg vet om. Ingen jeg ler mer med enn han, og endelig er jeg kort på håret igjen. Ble en del engasjement på Facebook for å si det sånn:

engasjement på Facebook.jpg

engasjement på Facebook.jpg

Vi er mennesker på Facebook og derfor er det viktig å skape noe som er gjenkjennbart for de du ønsker dialog med. Håret mitt har alltid skapt engasjement og jeg lar meg stadig overraske. Men min målgruppe er damer mellom 30-5 5 og de er tydlig opptatt av hår. Som jeg er. Klarer jo aldri å bestemme meg! Fikk over 100 kommentarer og nesten 600 likes. Det skaper mye viraleffekt og skaffet meg 30 nye følgere på siden min. Som i neste sving leser bloggen min og som igjen blir kunder om de trenger synlighet. Så sånn går nå dagan!