Trening gir mening

Dagene flyr om dagen og jeg gleder meg så masse til Facebookkurset skal lanseres om kun 11 dager! HJELP! Jeg jobber på spreng, for det er mye som skal ferdigstilles. Det er jo et nettkurs og derfor må 20 videoer spilles inn foran skjermen hjemme. Av meg selv, og deretter redigeres.

Den tyngste jobben er presentasjoner som skal lages til kurset.....de tar tid. Jeg er godt i gang, men jeg blir jo aldri helt fornøyd! Derfor må jeg ta noen videoer om igjen med den redigeringsjobben det og medfører. Men sånn er livet, og jeg ville ikke byttet jobb med noen!

Imorgen skal vi spille inn en såkalt promo til kurset som skal ligge på fronten av nettsiden. Kurt er med på laget og stiller klar i Asker. Den skal kun vare i to minutter og skal da inneholde alle grunnene til at du, eller noen du kjenner, bør ta dette kurset. Det manuset skal jeg jobbe med i ettermiddag og jeg synes aldri det er enkelt. Liker best å ta ting på sparket men når mye skal inn på kort tid må det planlegges. Så skjerpings Trine!

Screenshot 2014-01-09 09.19.00

Screenshot 2014-01-09 09.19.00

Jeg bare ELSKER designet på nettsiden, hva synes du? Oversiktelig og fint. Derfor har jeg bestemt at Kristinog Ceilie, som har jobbet med den, skal få se på bloggen min når kurset er lansert.

Men må vise deg en ting til. Nina Bea er jo en av samarbeidspartene  mine og er helt RÅ på design. Celine i RenIdyll har laget logoen og fargesnittet til siden min, mens Nina Bea jobber videre med dette i 2014. Og jeg er så glad for henne. Råflink er hun, se bare de fine presentasjonene hun laget til Facebookkurset. Liker?

Screenshot 2014-01-09 09.25.32

Screenshot 2014-01-09 09.25.32

Screenshot 2014-01-09 09.25.00

Screenshot 2014-01-09 09.25.00

Blir veldig glad hvis du sier hva du mener......det er jo bloggleserne jeg lager kurset for, og eventuelle andre som kommer innom.

MEN treningen gir meg energi, det er helt sikkert. 100 minutter hver dag krever sitt, men nå begynner jeg å kjenne litt effekt. Igår hadde jeg en fantastisk tur i skogen og når jeg har en time med nesten bare oppovertrening så gir det effekt.

Uten at jeg helt vet hvilken effekt jeg ser etter utover å bedre formen. MEN #100 dag i 100 minutter er gøy. Bare les HER om all omtalen prosjektet har fått allerede! Kjempestas!!! Til helgen kommer det stor reportasje i Drammens tidende for de var med meg på trening i går. Ser noe trøtt ut på morgenspinning hahahahaha

IMG_3698

IMG_3698