Kurshelg i Oslo ?

Noe av det morsomste jeg vet, helt seriøst, er å møte damer som er som meg. Masse kreativitet, ser bare muligheter og ønsker å skape noe. Solvår Hegge er sånn og hun er alltid med i mine foredrag som et strålende eksempel på hvordan en lykkes med å bruke nettet for å nå kunder.

Jeg husker ikke helt hvordan vi ble kjent, men det er mange år siden denne herlige dama fra nord, nå bosatt i Oslo, tok meg med storm. For en energi, for et humør og ikke minst FOR et pågangsmot.

Hun pendlet i mange år fra Mosjøen til Oslo før hun tok steget ut og startet sin egen salong med permanent make-up. Nå har hun ventelister på ET HELT ÅR....altså 2014 er fullbooket, og all markedsføring går via nettet. Ikke en krone har hun brukt på markedsføring, for hun gjør alt selv, kun med mobilen som verktøy.

Nå har hun leid seg et kurs og konferanse senter og jeg skal samarbeide med henne. Jeg skal holde min første kursweekend der 1 og 2 februar og jeg gleder meg så masse. Allerede en påmeldt etter at SOL blogget et innlegg på sin blogg igår!!

Screenshot 2014-01-07 11.42.07

Screenshot 2014-01-07 11.42.07

Vi hadde middag sammen i Oslo igår og vips så var dette planlagt. Hele kurshelgen har jeg planlagt lenge, men trengte et spark bak for å iverksette det. Nå har jeg sted og dato er satt. Lyst å være med??? Vel, det er kun 10 plasser for jeg ønsker at hver og en skal få tid til seg og sin bedrift. Det er viktig for meg at alle føler de lærer masse som de kan bruke i sin virksomhet. Derfor vil jeg bruke tid på hver og en som deltar for at de skal skjønne hvordan de skal gjøre alt. Blir som en vennesamling med masse læring.

Jeg har laget et EVENThttp://www.facebook.com/events/435726099887140/

Der kan du lese mer og eventuellt melde deg på. Jeg MÅ ha mail fort fra de som er 100% med på trine@trinegrung.no og det bør skje fort jeg vet det vil fylles opp fort. Håper jeg ser deg der, dette blir en herlig helg. Sol stikker og innom for å dele sin kunnskap og henne vil du møte. HERLIG dame!

Her er lokalene til SOL:

20140107-162301.jpg

20140107-162301.jpg