Facebookkurset lansert 2014

Denne dagen har jeg ventet på veldig lenge. Og ikke minst jobbet for lenge. Nettkurset mitt om hvordan en finner kunder via Facebook, hvordan en bruker det til en unik arena for kunderservice, og ikke minst hvordan en tjener penger på Facebook, lanseres i dag. Jeg er så spent, glad og nervøs på en og samme tid.

Det er stor stas i heimen og Champagne er satt på kjølern. Eller ikke bokstavelig talt siden jeg omtrent ikke nyter alkohol, mer fordi det er sånn en liksom skal feire. Uansett skal jeg lage noe ekstra godt til middag og kose meg vitende at nesten 60 stykker er i gang med kurset allerede.

Jeg får daglig spørsmål om dette om nettkurs. Hvordan det funker, hvem er det for, hva lærer en. Dette er ganske nytt i Norge så jeg skjønner at folk lurer. Men en ting er viktig, det starter ikke på noen spesiell dato. En kan kjøpe tilgang når en vil og sette igang med en gang.

I det du betaler med Paypal via FACEBOOKKURSET.NO så har du laget din egen innlogging og er igang. Det er tilsammen 20 videoer fordelt over fem moduler fullpakket med kunnskap samlet i ulike kategorier. Etter mitt syn er det helt genialt å lære på denne måten. Du kan lære i ditt tempo, pause når det passer deg, øve deg underveis og se videoene om igjen og om igjen. Du kjøper deg tilgang helt frem til kurset må fornyes og jeg regner med det vil skje annenhvert år cirka.

Videoen ser omtrent ut som bildet under hvor jeg prater nede i hjørnet og presentasjonene viser det du skal lære:

Screenshot 2014-01-20 09.07.16

Screenshot 2014-01-20 09.07.16

Jeg har fått helt nye keynotepresentasjoner laget av NinaBea, men skal lage et eget innlegg om henne snart. Hun er så flink og jeg digger å jobbe med henne om mine visuelle uttrykk. Mest fordi hun kjenner meg etter et år sammen i Mastermind, men og fordi hun forstår hva jeg mener med en gang. Viktig! Fargene og logoen min er utviklet av Sjefsengelen min i Tvedestrand Celine Thommassen.

Hvem er dette kurset for er noe og mange lurer på. Jeg starter helt på skratch med hvordan en kommer i gang, hva slags oppdateringer som funker, hvordan en får likes og hvorfor det er viktig å ha fokus på dette, hvordan du tildels kan være litt personlig uten at det blir privat, hvordan mobilen brukes som verktøy når en er på farten og ikke minst hvor ofte en bør oppdatere. Alle viktige elementer for å lykkes på Facebook.

Jeg vil si kurset er perfekt for nybegynnere og viderekommende, men ikke de som regner seg selv som eksperter allerede. Du vet best selv om du tjener penger via Facebook i dag......da er svaret der allerede.

Jeg jobber gjerne med følgende bransjer:

  • Markedsføring og konsulentvirksomhet

  • Bilbransjen

  • Underholdningsbransjen

  • Mat- og restaurantbransjen

  • Kles- og motebransjen

  • Helse og skjønnhet

  • Mediebransjen

  • Sportsbransjen

  • Ferie- og fritidsbransjen

  • Gründere

Kurset inneholder konkrete råd for de ulike bransjer og er perfekt om en ønsker å vite mer hvordan en jobber kommersiellt på Facebook. Stikk gjerne innom å se på FACEBOOKKURSET.NO. Jeg er ikke særlig stolt. Likte du videoen?

Og ja, jeg elsker at du deler innlegget på Facebook. Kanskje noen av dine venner trenger et kurs??