Video for Facebookkurset

<------------- Kurt Gaasø som har laget videoen under. Knakende flink kar!

2013-12-05 12.39.52

2013-12-05 12.39.52

Det er så gøy å reise rundt med workshops for å vise hvordan bedrifter skal skape blest og engasjement på Facebooksidene sine. Jeg er sikker på at de lærdes strides i hva en skal gjøre og hvordan, men jeg lærer nå bort hva jeg mener er det beste og så langt har det funket meget godt for meg.

Jeg lever av Facebook i dag. Det er mange eksperter på sosiale medier og jeg skal være forsiktig med å kalle meg akkurat det. Da kommer horven av de skikkelige ekspertene og mener mye om min bruk. De om det. Lever de av aktiviteten de bedriver på nettet? I rest my case.

Jeg er ekspert på BRUKEN av sosiale medier...som en ivrig bruker selv i mange mange år. Jeg elsker internettet og er gift med Facebook. Vi har befestet vår relasjon med blåe negler og det er min giftering. Liker? Hvis du forelsket deg i neglene, og ikke i meg, så kan du ringe Madeleine hos Oslo hair.

Jeg bruker ingen andre, hun er en fest og jeg føler meg 20 år yngre etter å ha vært i salongen noen timer. Ingen steder jeg ler så godt som hos damene på Oslo Hair...de er herlig gale. Dette er min måte å ære Facebook på, med en stor dose humor.

Vi er herved gift og skal jeg være utro noen gang så har jeg sagt det før...det blir med Instagram. Nå ligger ikke utroskap til min natur, men just in case så har jeg sagt det. Twitter? Jeg holder munn, de blir så sinte på Twitter. Mange på Twitter må ta sånn anger-management kurs....det trenger de.

Men tilbake til overskriften...jeg har fått meg ny video! Jeg er så stolt!. Hva synes du? Var den bra? Informativ? Fikk du lyst å komme på kurs? Jeg er veldig spent på dine tilbakemeldinger!!!! Kommenter gjerne og gled et medmenneske eller del på Facebook!

Videoen er laget av flotte snille Kurt Gaasø som du kan besøke og LIKE på Facebook

HER

. Vanvittig flink, empatisk og pliktoppfyllende kar! Anbefaler!