Facebook:kurset er her!

ENDELIG! Nå er det påmelding og jeg hopper opp og ned av glede. Fem minutter etter jeg la kurset ut på førjulsalg var 10 stykker solgt. Tusen takk! Selve kurset lanseres 20 januar, for jeg ønsker ikke å ødelegge julefreden på noen som helst måte, men nå kan en altså melde seg på for å sikre seg plass. KJEMPESTAS!

Jeg jobber døgnet rundt med videoinnspilling og nettside om dagen og det er så gøy! Kjempeflinke folk som står på sammen med meg som jeg skal presentere i januar. En liten sniktitt på siden, som ikke er ferdig, får du her:

Screenshot 2013-12-12 13.05.48

Screenshot 2013-12-12 13.05.48

Selve kurset blir å se på Facebookurset.no når alt er klart den 20 januar og jeg gleder meg mer enn til noe annet. Nok et nettkurs som forenkler hverdagen for de som ønsker å nå kundene sine via Facebook. Jeg lever jo i dag av Facebook alene og ønsker å lære bort alt jeg kan for at flere skal klare det samme.

Mange spør meg daglig om råd til hvordan de kan bli bedre på Facebook, hvordan siden skal se ut, hvordan en enkelt kan oppdatere og hva som skaper engasjement. Alle tipsene er nå pakket nøye inn i et nettkurs som du i januar kan se på på din datamaskin hjemme, på nettbrett eller mobilen. Alt du trenger er nett-tilgang og så er det tut og kjør.

Hva er så dette Facebook kurset?

 • Et nettkurs med læring via video

 • Kan sees på PC, MAC, lesebrett som IPad eller mobil

 • Når og hvor du vil, trenger kun tilgang til internett.

 • Lær hvordan du får en profesjonell Facebookside

 • Basisteknikkene, strategier, verktøy for å gjøre jobben enkelt.

 • Beste tipsene for god kundedialog.

 • Nettkurset er delt inn i 5 temaer. Hvert tema har 4 videoer, og en video varer i 15-20 minutter.

 • Medlemsskap i eksklusivt nettverk på Facebook

 • Kunderservice via egen Facebookgruppe

Så enkelt forklart og ikke vanskelig i det hele tatt. Det er på forhåndssalg ut denne uken som kommer, så hvis du ønsker å sikre deg en plass så melder du deg på idag. 20 januar stenger denne påmeldingen og tilbudet.

Litt om hva du vil lære:

 • Hvordan lage og få en fin bedriftsside på Facebook

 • 9 regler for suksesselementer på Facebook

 • Hva er et bra timelinebilde? Eksempler på ja og nei

 • Hvordan dele bilder og hvilke bilder som funker best

 • Innhold som genererer LIKES- og hvorfor det er viktig å like LIKES

 • Geniale tips for å engasjere mest mulig

 • Hvordan selge på Facebook?

 • Hvordan lage morsomme collager og ordtaksbilder

NINABEA_coverbildeTRINEGRUNG_facebook_8

NINABEA_coverbildeTRINEGRUNG_facebook_8