Tar deg med til byen min

Drammen er blitt byen min.

Jeg er glad i byen min, det må jeg si. Endelig begynner livet å falle på plass her og mange ting faller på plass hver uke. Tur-runder i Underlia er på plass, nettverket vokser med venner, ungene trives på ny skole og jeg begynner å tilpasse meg min nye situasjon, som ikke er så ny lenger. Jeg har til og med dristet meg til noen dater.....DET hadde du ikke trodd! Just sayin. Woho....HERLIG tid, rett og slett.

Jeg sitter hver dag og jobber med Facebook kurset og det er så gøy. Det er MANGE presentasjoner som skal lages og jeg er så nøye at jeg endrer alle 100 ganger før jeg er fornøyd. Det går ikke har jeg skjønt og Karen (assistent) kjeftet på meg i dag for hun sier jeg er for petimeter.

Men sånn er jeg. Alt skal være perfekt og forståelig for de som ønsker å lære seg alt som faktisk funker på Facebook. Vi kommer til å ha førsalg på kurset snart så flg nøye med på bloggen. Selve kurset skal ikke starte da men alle som melder sin interesse FØR selve hovedlansering får en egen pris. Jeg er i julehumør. Hahahaha.

Screenshot 2013-11-07 19.03.25

Screenshot 2013-11-07 19.03.25

Jeg har fått booket et stort rom på BI i Drammen og skal ha Workshop. Hvis du bor i området og kan kjøre til Drammen anbefaler jeg dette. Tre timer spekket med kunnskap og MASSE kule damer/menn som kommer. LINK TIL FABEBOOK eventen finner du HER .

Meld deg på, det koster kun 1490,- og er verdt hver krone. Kan trekkes på firma for de som driver det . Les hva kunder tidligere har sagt  etter tre timer på Workshop med meg: ( ja jeg er VELDIG stolt)

TIlbakemeldinger trine grung workshops

TIlbakemeldinger trine grung workshops

Ser jeg deg i Drammen? Vi legger og planer om Workshops i Trondheim, Tromsø, Oslo og Kristiansand. Gleder meg veldig, dette er så gøy!