Opp på hesten igjen

I går skrev jeg et innlegg om å motivere meg selv. Håper det gå deg noen tips i din hverdag. Innlegget kan du lese her.
Etter selv å ha lest over innlegget fikk jeg motivasjon til å komme meg ut i skogen. Hvor den kom fra, på en dag hvor regnet øste ned, må du ikke spørre meg om……jeg dro meg ut.

Ikke si denne bloggen ikke kan brukes til noe….for den gir meg masse, hver eneste dag!

trinegrung 210719 3.jpg

På vei opp ble jeg våtere og våtere, men gladere og gladere. Mest fordi jeg kom meg ut, men også fordi jeg, på grunn av min selvpålagte ladepause i juli, nå begynner å verdsette mine fysiske utskeielser igjen…..

Derfor er pauser så viktig. Vi ser ting i et nytt lys og får energien tilbake fordi kroppen trengte dvalen. Ladingen. Jeg har en plan for egen aktivitet fra 1 august…..da begynner hverdagen igjen.

Flott oppe på Landfalltjern i Drammen <3

Flott oppe på Landfalltjern i Drammen <3

Planen min

Jeg har en app jeg bruker som heter Sweat. Den gjør at jeg har min egen PT når jeg trenger på Moov i Drammen og den har et opplegg jeg følger. Tre dager i uken med 28 minutter styrke-program og 3 dager i uken med 40 minutters kjapp gange.

Kan høres mye ut med 6 ganger pr uke, men jeg liker å følge en plan. Etter en tøff periode i vinter trengte jeg en liten stund på lading, men har hele tiden hatt 1 august som plan for igangsetting igjen. En tur her og der har det blitt, men regimet mitt har jeg satt på pause.

trinegrung 210719 6.jpg

Jeg har mer energi enn på lenge nå, så endringene og justeringene jeg gjør har vært viktige. Sette meg selv og egne behov først, la kroppen hvile når den trenger det og ikke minst justere kostholdet. Fått i meg vitaminer og tilskudd som kroppen trengte også, ikke minst!

Gleder meg til å bygge Fellesskapet videre denne høsten. Så mange herlige damer og menn jeg nå jobber med nå, det er så moro! Livet smiler og husk om du har tøffe tak…..ha gode samtaler med deg selv og la kroppen ta den tiden den trenger. God klem fra Energiselskapet i Drammen

Følg gjerne hverdagen også på Instagram. Heter @trinegrung der